کد خبر: 3972411
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱

روحیه مطالبه‌گری بین دانشجویان احیا شود

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی گفت: برای اینکه تشکیلات دانشجویی در انجام وظایف اصلی خود موفق باشند نیاز است که روحیه مطالبه‌گری و جنبش دانشجویی بین دانشجویان احیا شود.

ارسالی| ضرورت احیای روحیه مطالبه‌گری در بین دانشجویانبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سیدمحمود صفری، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی، روز گذشته، 28 اردیبهشت، در سلسله نشست‌های ناحیه‌ بسیج دانشجویی آذربایجان غربی که در سالن جلسات دوم آذر ناحیه بسیج دانشجویی استان برگزار شد، اظهار کرد: بسیجی فقط به افرادی گفته نمی‌شود که کارت فعال یا پرونده بسیجی دارند بلکه همه آنهایی که قلب‌شان برای کشور و انقلاب می‌تپد بسیجی محسوب می‌شوند.

وی افزود: با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب تلاش نیروهای بسیجی این است تا گفتمان امامین انقلاب را در جامعه تبیین کرده و جامعه را به سمت پیشرفت سوق دهد.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه برای تقویت جنبش دانشجویی در کشور باید تشکل‌های دانشجویی با جدیت کارها را انجام دهند، ادامه داد: متأسفانه در این راستا در استان ضعف و کم و کاستی‌هایی وجود دارد.

وی گفت: برای اینکه تشکیلات دانشجویی در انجام وظایف اصلی خود موفق باشند نیاز است که روحیه مطالبه‌گری و جنبش دانشجویی در بین دانشجویان احیا شود. برخی امروزه ادعا می‌کنند که دانشجو نباید وارد مسائل روز جامعه شده و درگیر سیاست نباشد بلکه باید تنها در حوزه علم و دانش فعالیت کند که این یک تفکر سکولار غربی است که باید شکسته شود.

صفری در پایان اظهار کرد: بسیج فراتر از یک تشکل دانشجویی است و هرکسی که در مسیر جریان انقلاب کار می‌کند یک بسیجی است چرا که در بسیج و جریان انقلاب کار کردن عشق و علاقه می‌خواهد.

 

انتهای پیام
captcha