کد خبر: 3973481
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳

دهمین رویداد ملی فرهنگی و آموزشی «طریق جاوید» در اردبیل برگزار می‌شود

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل، گفت: دهمین رویداد ملی فرهنگی و آموزشی «طریق جاوید» با محوریت امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و انتخابات برگزار می‌شود.

دهمین رویداد ملی فرهنگی و آموزشی «طریق جاوید» در اردبیل برگزار می‌شودابراهیم عزیززاده، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، گفت: دهمین رویداد ملی فرهنگی و آموزشی «طریق جاوید»، به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان اردبیل، با محوریت امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و انتخابات و با موضوع « چالش‌های مشارکت مردم در انتخابات 1400»، برگزار می شود.

وی افزود: این رویداد فرهنگی، چهارم خردادماه، ساعت ۱۱ صبح، در فضای مجازی به نشانی amjad.jde.ir/ar، نام جلسه A فرهنگی، با نام کاربری نام و نام خانوادگی شرکت‌کننده و رمز عبور ۹۹۴۵ به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

عزیززاده اظهار کرد: این برنامه با ارائه دکتر مهدی افتخاری، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان اردبیل، برگزار خواهد شد و همه علاقمندان به خصوص جوانان و دانشجویان عزیز به‌صورت رایگان می‌توانند در این وبینار مجازی شرکت کنند.

انتهای پیام
captcha