کد خبر: 3974057
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳

«پسری با تی‌شرت کلاه‌دار» در بازار نشر دیده شد

کتاب «پسری با تی‌شرت کلاه‌دار» شامل خاطرات زینب مکیان، همسر شهید مدافع حرم، احمد مکیان از سوی انتشارات خط مقدم منتشر شد.

«پسری با تی‌شرت کلاه‌دار» در بازار نشر دیده شدبه گزارش خبرنگار ایکنا؛ کتاب «پسری با تی‌شرت کلاه‌دار» نوشته اعظم محمدپور است که به خاطرات شهید مدافع حرم، احمد مکیان پرداخته است. این اثر را انتشارات خط مقدم روانه بازار نشر کرده است.
 
نویسنده تصاویر زندگی احمد مکیان را با کمک همسر شهید بازسازی کرده است. محمدپور در مقدمه گفته است: «نمی‌شد از احمد بنویسم و از روح و الا و خلوص و صفای پدرش چیزی نگویم. نمی‌توانستم او را بدون صبر و خودسازی مادرش وصف کنم. گرچه بخشی از سیره احمد، ثمره تلاش خودش بود، پاکی نسل و نسب وی در تعالی روحش مؤثر بوده است».
 
این کتاب از زبان همسر شهید روایت شده، بانویی که وقتی همسرش به شهادت رسید، فقط هفده سال داشت. شهید احمد مکیان متولد اول فروردین ۱۳۷۳ متولد شهر اهواز بود و در ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ در حلب سوریه به شهادت رسید و در قطعه ۳۱ بهشت معصومه قم، کنار همرزمان شهیدش به خاک سپرده شد.
 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «عمو مجید زنگ زد به شیخ محمد که فرمانده‌اش بود. شیخ محمد هم وصیت‌نامه احمد را فرستاد. عکس وصیت‌نامه به دستمان رسید. خودش خواسته بود مزارش کنار همرزمان شهیدش باشد. می‌توانست در گلزار شهدای قم دفن شود؛ ولی وصیت کرده بود کنار شهدای تیپ فاطمیون باشد؛ کنار برادران افغانی‌اش. نوشته بود: در حالی این متن را می‌نویسم که امیدی به شهادت ندارم مگر به فضل خداوند. دوست دارم اگر جنازه‌ام به دست شما رسید، پیکر بی‌جان مرا غریبانه تحویل بگیرید و غریبانه تشییع کنید و غریبانه در بهشت معصومه، قطعه ۳۱ به خاک بسپارید و روی قبرم چیزی ننویسید و اگر خواستید چیزی بنویسید، فقط بنویسید: «تنها پر کاهی، تقدیم به پیشگاه حق تعالی». حتماً چنین کاری بکنید؛ چون من از روی پرنور شهدای گمنام خجالت می‌کشم که قبرم مشخص باشد و جنازه‌ام با احترام تشییع شود.»
 
یادآور می‌شود؛ کتاب «پسری با تی‌شرت کلاه‌دار» توسط محمدمهدی عقابی ویراستار شده و به همت ناشر تخصصی ادبیات و مقاومت «خط مقدم» در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه به قیمت ۳۴ هزار تومان منتشر شده است.
انتهای پیام
captcha