کد خبر: 3974119
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰

لزوم اختصاص شعبات امر به معروف و نهی از منکر در حوزه‌های قضایی

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی، گفت: اختصاص شعبات ویژه امر به معروف و نهی از منکر در کلیه حوزه‌های قضایی امری ضروری است.

ارسالی امروز| لزوم اختصاص شعبات امر به معروف و نهی از منکر در حوزه‌های قضاییبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی، ۶ خرداد ماه، در دیدار با دبیر و معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، اظهار کرد: حضور مردم در میدان به عنوان نقطه قوتی در جامعه شناخته می‌شود که با همکاری دستگاه قضایی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سایر دستگاه و نهادهای متولی قابل دسترسی خواهد بود.

وی افزود: اولویت دستگاه قضایی فعالسازی واحدهای راکد و توجه ویژه به رونق اقتصادی در استان است، مهم‌ترین موضوعی که در راستای تحقق شعار سال دنبال خواهیم کرد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، تصریح کرد: رفع موانع تولید و نیز توجه ویژه به واحدهای تولیدی و صنعتی در سراسر آذربایجان‌غربی بوده که امیدواریم با این اقدامات شاهد جهش اقتصادی در استان باشیم.

وی ادامه داد: باید در زمینه حمایت قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر گام‌های عملی برداشته شود.

عتباتی بیان کرد: در خصوص رفع مشکلات اجتماعی که بسترساز کاهش جمعیت متخلفان و زندانیان می‌شود، باید نسبت به فعالسازی ظرفیت آمران به معروف و ناهیان از منکر با رویکرد تذکر لسانی در حوزه‌های اجتماعی تلاش شود که در این راستا آماده همکاری و مشارکت هستیم.

وی گفت: اختصاص شعبات ویژه امر به معروف و نهی از منکر در کلیه حوزه‌های قضایی امری مبارک است که باید نسبت به فعال سازی و نیز تصویت این شعبات به صورت ویژه توجه داشته باشیم تا نسبت به تسهیل در رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با فعالان این بخش اقدام صورت پذیرد.

انتهای پیام
captcha