به گزارش ایکنا از مازندران، آیتالله محمدباقر لائینی، نماینده ولیفقیه در مازندران، امروز، هشتم خردادماه در مراسم تجلیل از جوانمردان ورزش مازندران به مناسبت بزرگداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای که در ساری برگزار شد، گفت: کشور را قهرمانان و پهلوانان میسازند و الان که در آستانه ارتحال حضرت امام(ره) قرار داریم میگویم که ایشان یک قهرمان بودند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ۳۲ سال رهبری داهیانه خود در مصاف با ابرقدرتهای دنیا آنها را وادار به این اعتراف کرده که همه برنامههایشان با شکست مواجه شد، افزود: بیشک مقام معظم رهبری یک قهرمان است.
لائینی شهیدان والامقام و سردار شهید سلیمانی را از قهرمانان این ملت دانست و تصریح کرد: این شهید توانست جنایتکاران دها کشور را که توانسته بودند میلیونها انسان را فجیعانه در سوریه و عراق کشتار کنند، شکست دهند و دیروز نیز پرشورترین انتخابات در سوریه برگزار شد و بشار اسد مرد مقاومت با کسب رای بسیار بالا انتخاب شد.
وی با بیان اینکه در همه حوزهها اعم از فرهنگی، سیاسی، علمی، ورزشی و ... قهرمانان تاریخ را میسازند، افزود: باید برای پهلوانان و قهرمانان حساب ویژهای باز کرد و امروز روز تجلیل از ۲۰ نماینده جمهوری اسلامی ایرانی است که به اوج قهرمانیشان پشتپا زدند و حاضر نشدند با یک رژیم اشغالگر، کودککش رویاروی شوند و از سکوی اول قهرمانی گذشتند تا از ایمان، آرمان و اعتقادشان نگذرند.
نماینده ولیفقیه در مازندران بیان کرد: الگوی این قهرمانان آرمانگرای امروز مولا امیرالمؤمنین است که خود قهرمان، عبادت، شجاعت، ایثار، مردمدوستی، کرم، تقوا، سکوت و صبر و تحمل و اقدام بود.
وی با بیان اینکه این اقدام شما قهرمانان که حاضر نشدید با یک رژیم غاصب رویاروی شوید از بسیاری از عبادات برتر است، افزود: این اقدام شما علاوه بر آثار اجتماعی و سیاسی منجر به تقویت فرهنگ ایثار و مقاومت در کشور است.
لائینی با بیان اینکه خلف وعده و خیانت در امانت نشانه نفاق است، گفت: هیچگاه گلایهمند از انقلاب و نظام نشوید و باید برخی مسئولان ناشایستی که توانمندی داخل را قبول ندارند با انتخابات پیش رو از میز پست و مقام به پایین بکشیم.
وی در پایان افزود: قهرمان لازم است به عنوان الگو جوانان را به حضور پرشور در انتخابات به پای صندوق آرا بکشانند تا با مشارکت حداکثری ایرانی قهرمان بسازیم.
انتهای پیام