کد خبر: 3974726
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
طی دو ماه ابتدای سال صورت گرفت؛

پرداخت بیش از ۶۳۶ میلیون تومان صدقه توسط مردم چهارمحال‌و بختیاری

پرداخت بیش از ۶۳۶ میلیون تومان صدقه توسط مردم چهارمحال‌و بختیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مردم نیکوکار استان طی دو ماه ابتدای سال ۶۳۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان صدقه پرداخت کرده‌اند، گفت: در راستای تسهیل در پرداخت صدقات و رعایت اصول بهداشتی، روش‌های پرداخت الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری در گفت‌و‌گو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دارندگان تلفن همراه می‌توانند با ارسال عدد یک به شماره 8877 سرویس صدقه پیامکی را فعال کنند و با تعیین مبلغ مورد نظر، به‌صورت خودکار تا زمان دلخواه به صورت روزانه صدقه خود را پرداخت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مراجعه به سایت www.emdad.ir را از دیگر روش‌ها بیان کرد و افزود: این روش با استفاده از کارت بانکی و استفاده از رمز دوم اینترنتی انجام می‌شود، همچنین مردم استان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوی #8877* و تعیین مبلغ مورد نظر صدقه خود را پرداخت کنند.

وی اضافه کرد: دانلود و نصب آپ سنا از سایت کمیته امداد www.emdda.ir و یا فروشگاه play (از طریق تلفن همراه) از دیگر روش‌های پرداخت الکترونیکی صدقه است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان با اشاره به اینکه مردم نیکوکار استان طی دو ماه ابتدای سال 636 میلیون و 800 هزار تومان صدقه پرداخت کرده‌اند، گفت: صدقات پرداختی مردم نیکوکار استان براساس دستورات دینی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نیازمندان همان منطقه اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه محل هزینه‌کرد صدقات از پیش و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعیین می‌شود، تصریح کرد: احداث مسکن برای خانواده‌های نیازمند، پرداخت هزینه‌های درمانی، تأمین بخشی از هزینه‌های ازدواج فرزندان مددجویان، پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان و پرداخت کمک‌هزینه معیشتی به خانواده مددجویان از محل صدقات مردمی است.

انتهای پیام
captcha