با ایجاد تمدن فراملی، می توان ایران را به مرجعی جهانی بدل کرد
کد خبر: 3975472
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۶
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر:

با ایجاد تمدن فراملی، می توان ایران را به مرجعی جهانی بدل کرد

صفایی بوشهری اظهار کرد: باید با ایجاد تمدن ملی و فراملی تعلیم و تربیت شرایطی فراهم کرد تا دیگر کشورها برای این حوزه از مرجعیت ایران استفادا کنند.       

به گزارش ایکنا از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر و نماینده ولی فقیه در استان روز پنجشنبه 13 خرداد در دیدار با وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش ایران نیازمند تدوین سند چشم‌انداز ۵۰ ساله است.

صفایی بوشهری در ادامه افزود: یکی از ابعاد این سند می‌تواند استفاده از تهدیدها برای تبدیل آنها به فرصت باشد که تلاش برای آموزش از راه‌دور یکی از این موارد است.

امام جمعه بوشهر به لزوم آسیب شناسی در حوزه آموزش های الکترونیک اشاره کرد و افزود: همچنین باید آسیب‌شناسی لازم در حوزه آموزش الکترونیک صورت گیرد زیرا در دوری دانش‌آموز و معلم آسیب‌های روان‌شناختانه وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه خاطر نشان کرد: در ایام کرونایی که آموزش دانش‌آموزان بر بستر فضای مجازی صورت گرفت آنها دچار افسردگی در آموزش و پرورش شدند که امیدواریم از سال تحصیلی جدید، تزریق عمومی واکسن کرونا پایانی بر دوری دانش‌آموزان از معلم و مدرسه باشد.

وی تابستان امسال را دوران گذر دانست و افزود: تابستان امسال دوران گذر از ایام تحصیل در شرایط کرونایی به آموزش حضوری در مدارس است که باید در این بازه زمانی آمادگی لازم ایجاد شود.

صفایی‌بوشهری در ادامه تصریح کرد: در استان بوشهر پیرامون کارها در حوزه آموزش و پرورش این آمادگی وجود دارد تا همان طور که در قرآن موفق به کسب عنوان پایتختی شده در این حوزه مهم از تعلیم و تربیتی نیز پایتخت تلاش و فعالیت باشد.

امام جمعه بوشهر به اهمیت تعلیم و تربیت در اسلام اشاره  و بیان کرد: کشوری در پیشبرد امور خود موفق است که حوزه تعلیم و تربیت قوی‌تر باشد و بر همین اساس اسلام نیز همواره به تعلیم و تربیت تاکید داشته است.   

صفایی بوشهری اظهار کرد: باید با ایجاد تمدن ملی و فراملی تعلیم و تربیت شرایطی فراهم کرد تا دیگر کشورها برای این حوزه از مرجعیت ایران استفاده کنند.   

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در بحث تولید محتوا نیز باید کار تخصصی و علمی با نگاه روان‌شناسی و جامعه شناسی به عنوان یک برنامه هدفمند در نظام آموزشی دنبال شود.

وی بیان کرد: اقتدار نظام بخشی مهم از آن به اقتدار در حوزه آموزش و پرورش مرتبط است که بعد انقلاب شکوهمند اسلامی ایران کار و تحول بزرگی در این حوزه ایجاد شد بویژه اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز نوشته شده‌ است.

صفایی بوشهری افزود: در مسئله زیرساخت آموزش و پرورش نیز باید همه مردم و نظام برای تحقق این موضوع دست به دست هم دهند.

استاندار بوشهر گفت: آموزش و پرورش در شرایط کرونایی متحمل شرایط سختی شد ولی با این وجود آسیبی به حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان وارد نشد.   

عبدالکریم گراوند افزود: در این زمینه با تدابیر صورت گرفته از روزهای گذشته امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی آغاز شده‌ است.

وی ادامه داد: در استان بوشهر مهم‌ترین نکته‌ای که باعث توسعه استان در مسیر خود حرکت کند همدلی و همراهی دستگاه‌های اجرایی است که این رویکرد یک دستاورد ارزشمند آن معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران ۱۴۰۰ است.

گراوند اظهار کرد: در معرفی بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران نیز وجود علما و بزرگان در این استان نقشی قابل توجه و مهم ایفا کرد.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha