شهردار کرمان گفت: هفتۀ آینده همزمان با یک ساله شدن پویش «افتتاح» شهرداری، آرامستان جدید کرمان با عنوان «بهشت کریمان» به بهرهبرداری میرسد. 
به گزارش ایکنا از کرمان، سید مهران عالمزاده، شهردار کرمان، روز گذشته 31 خرداد در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان که در محل ساختمان شورا برگزار شد، ضمن تبریک از مردم به پاس حضور در انتخابات، به اعضای منتخب شورای ششم تبریک گفت و ضمن خداقوت به اعضای شورای پنجم، از همراهی و حمایت آنها از شهرداری، تشکر کرد.
شهردار کرمان بیان کرد: همزمان با یکسالگی پویش «افتتاح» شهرداری، آرامستان جدید شهر کرمان بهعنوان نهمین پروژه بزرگ شهری در این دوره به بهرهبرداری میرسد و عملیات ساخت غسالخانه در محل آرامستان جدید نیز کلنگزنی خواهد شد.
عالمزاده افزود: هفته آینده، فاز نخست آرامستان کرمان به بهرهبرداری میرسد و این پروژه عظیم در طول زمان تکمیل شده و توسعه خواهد یافت.
وی ضمن تشکر از حضور و حمایت اعضای شورا در طول یک سال پویش «افتتاح» شهرداری، بیان کرد: با موافقت اعضای شورا، نام «بهشت کریمان» که در نظرسنجی مردمی شهرداری نیز برگزیده شده بود، برای آرامستان جدید شهر کرمان انتخاب شد.
شهردار کرمان بیان کرد: همچنین پروژههای تقاطع غیرهمسطح شرفآباد، بیرمآباد و پل هوانیروز در دستور کار شهرداری قرار میگیرد.
انتهای پیام