به گزارش ایکنا، عباس خامهيار، رایزن فرهنگی ایران در لبنان، در ابتدای این برنامه با اشاره به اهميت انتخابات ریاست جمهوری ایران، گفت: امپراتوریهای رسانهای عبری، عربی و غربی از طريق 295 شبكه ماهواره ای فارسی زبان تلاش كردند تا حضور مردم را پای صندوق های رأی كاهش دهند، اما تلاش آنها شكست خورد و در نهايت اين مردم و حاكميت دينی مردمی بود كه پيروز ميدان شد.
وی افزود: تمام تلاش رسانههای مخالف نظام كشورمان اين است كه حاكميت مردم و مردم سالاری دينی را در كشورمان از بين ببرند. چرا كه به خوبی دريافتند كه رمز موفقيت ما و پيشرفتهايی كه به رغم تحريمهای بی سابقه و ظالمانه در طول چهار دهه به دست آورديم، در سايه انتخابات آزاد و حاكميت دينی و مردمی بوده است و همين امر باعث شده تا نظام جمهوری اسلامی ايران تداوم يابد. لذا آنها تمام تلاششان از بين بردن همين حاكميت است.
رايزن فرهنگی كشورمان سپس به حضور گسترده مردم به رغم اپيدمی كرونا و مشکلات اقتصادی و اجتماعی خاطر نشان كرد: تمام تلاش دشمنان به شكست انجاميد و ايران بار ديگر قدرت خود را كه متكی به مردم است را به رخ جهانيان كشيد. در حقيقت پيروز اصلی اين ميدان، به گفته رهبر معظم انقلاب، ملت ما بود. بايد جريانهای سياسی داخل كشورمان نوعی بازنگری درونی و خانه تكانی داشته باشند چرا كه اين انتخابات، نوع نگاهها را دگرگون کرد.
خامهيار افزود: این انقلاب بود كه در انتخابات پيروز شد و مكتب حاج قاسم سليمانی بود كه بر سر 66 هزار صندوق رأی در سراسر كشورمان حضور معنوی داشت و مردم با حضور خود پاسخی به جنايتهای عاملان شهادت سردار سليمانی دادند.
وی ضمن اشاره به پيامهای تبريك تمام مسئولان ارشد نظام و كشور به رئيس جمهور منتخب، گفت: رئيس جمهور منتخب از همان آغاز اعلام پيروزی وی در انتخابات، خود را رئيس جمهور تمام ملت و حتی كسانی كه به او رأی نداده و يا پای صندوق ها حاضر نشدهاند، اعلام كرد و دولت خود را برای تمام آحاد ملت خواند.
رايزن فرهنگی كشورمان در ادامه به مسئله عدم تغيير در سياستهای كلان كشور اشاره کرد و گفت: تصمیمات عالی نظام بنیادین هستند و با تغيير مسئولان ارشد، سياستهای كلی نظام تغيير نخواهند كرد و به طور مثال بايد بگوئيم كه حمايت از مقاومت، حسن همجواری با كشورهای همسايه و روابط حسنه با آنها از اصول ثابت سياست خارجی ماست كه با تغيير دولت ها تغيير نمیکنند . اما گاهی با توجه به شرايط مختلف، طبیعی است که عزم انقلابی و مقاومت در برابر فزون طلبیها نیز شدت یابد.
وی سپس به مسئله مذاكرات هستهای اشاره و تصریح کرد: مذاكرات در چارچوب منافع ملی و دفاع از حقوق ملت ایران و ايستادگی در برابر زياده خواهی دشمنان صورت میگیرد و لغو تمام تحريم های ظالمانه و از جمله تحريم مسئولان كشورمان جزو شروط اصلی مذاكره كنندگان بوده و خواهد بود.
خامه يار در پايان گفت: لبنان جايگاه ويژهای نزد ملت و دولت ايران داشته و دارد و ايرانیها هيچ تفاوتی ميان لبنانیها از نظر دينی، مذهبی، طايفهای و قومی قائل نيستند و خواستار و حامی گفتگو ميان تمام طوايف این کشور هستند. ايران هيچ گاه در امور داخلی لبنان دخالت نكرده و همواره از وحدت ملی با تمام مذاهب و طوايف آن و نيز مقاومت لبنان حمايت كرده است و خواهد کرد.
انتهای پیام