به گزارش ایکنا، شبستان نوشت: حجتالاسلام حجتالله ذاکر، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، با اشاره به رویکردها و برنامههای مساجد در ایام اوقات فراغت تابستان، اظهار کرد: تابستان برای مساجد در سالهای گذشته و ایام قبل از بحران کرونا یکی از فعالترین فصلها بوده است و در این ایام مساجد سعی میکردند که برنامهریزی دقیقی برای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد داشته باشند و ارتباط با دو طیف نوجوان و جوان به واسطه برنامه ریزی های صورت گرفته در این فصل به خوبی انجام می شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد بیان کرد: به دلیل شرایط کرونایی حاکم بر کشور از سال گذشته تاکنون مساجد به جهت دستورالعملهای بهداشتی که ابلاغ میشود و در راستای پرهیز از اجتماعات به منظور مقابله با این بیماری، بیشتر فعالیت هایشان به صورت غیرحضوری انجام میشود. در ایام اوقات فراغت امسال نیز بسیاری از فعالیتهای قرآنی و مذهبی از طریق کانالها و شبکههای پیام رسان دنبال می شود و بسیاری از ائمه جماعات نیز از طریق شبکه شاد با نوجوانان محله ارتباط برقرار و برای آنها محتوا تولید میکنند.
وی با اشاره به تدارک برنامه های فرهنگی در بستر فضای مجازی در مناسبتهای مذهبی و انقلابی گفت: در همین راستا مرکز رسیدگی به امور مساجد، متناسب با مناسبتها به ائمه جماعات محتواهای فرهنگی و دینی ارائه میکند و شورای فرهنگی هر مسجد نیز در مناسبتها نسبت به اجرای برنامهها برنامه ریزی میکند.
حجتالاسلام ذاکر از انجام کار ویژه عملیات محلهمحور مساجد پایه در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: از شش ماه گذشته این کار ویژه فعالیتش را در محلات آغاز کرده است و در سال 1400 نیز در هر ماه ما یک عملیات محله محور خواهیم داشت و مساجد عضو این شبکه عملیات محله محور پایه که 500 مسجد هستند، رابط سایر مساجد محله دارند و در اجرای فعالیتها در محلات با یکدیگر همافزایی میکنند.
وی اضافه کرد: این شبکه محلهمحور مسجدپایه علاوه بر برنامههای مناسبتی، برنامههای فرهنگی و اجتماعی نیز در محلات اجرا میکند، ما نیز با تولید محتوا و توجیه و توانمندسازی ائمه جماعات یاری رسان مساجد در اجرای این طرح محله محور خواهیم بود.
حجتالاسلام ذاکر از اجرای عملیات محله محور مسجد پایه در روزهای «عفاف و حجاب»، «دهه ولایت و امامت» و «روز جهانی مسجد» خبر داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد همچنین به فعالیت کانونهای «خدمت رضوی» در مساجد اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر 110 مسجد تمایل خودشان را نسبت به تأسیس این کانون ها اعلام کرده اند و روند تاسیس آنها طی شده و قرار است در موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، عبادی، خادمیاران رضوی در این کانون ها خدمات ارایه دهند و در محلات موثر باشند، تا از این طریق محلات نیز رنگ و بوی رضوی به خود بگیرند و گامی در جهت توسعه و ترویج سیره رضوی برداشته شود.
انتهای پیام