کد خبر: 3980891
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳

برپایی طرح نشاط معنوی ویژه نوجوانان در گلستان

برپایی طرح نشاط معنوی ویژه نوجوانان در گلستان مدیرکل اوقاف و امورخیریه گلستان از برگزاری طرح نشاط معنوی در گلستان خبر داد و افزود: کلاس‌های اوقات فراغت در جهت غنی‌سازی فراغت نوجوانان و جوانان و سلامت معنوی جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در آستان امامزادگان و بقاع متبرکه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا  از گلستان، حجت‌الاسلام روح الله سلیمانی‌فرد، مدیرکل اوقاف و امورخیریه گلستان در جمع خبرنگاران در خصوص طرح نشاط معنوی و اوقات فراغت نوجوانان، گفت: در جهت غنی‌سازی فراغت نوجوانان و جوانان و سلامت معنوی جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه اقدام به اجرای برنامه طرح نشاط معنوی در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه کرده است.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح به‌صورت مجازی و حضوری  از 10تیرماه تا 14 مرداد به مدت 34 روز برگزار می‌شود، افزود: این کلاس‌ها با حضور اساتید و مربیان آموزشی با موضوعاتی از جمله آشنایی با قرآن کریم، مهارت افزایی و آشنایی با آداب اجتماعی و شناخت فضای مجازی، مهارت‌های ده‌گانه زندگی، خیاطی، نقاشی، خطاطی، آموزش رایانه، ویژه دختران  و تعمیرات لوازم برقی و تاسیسات ساختماعی، معماری، خوشنویسی، آموزش رایانه و فتوشاپ ویژه پسران به‌صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

مدیر کل اوقاف و امورخیریه گلستان با بیان اینکه تربیت نسل نوجوانان برای کادر‌سازی برای مدیریت بقاع متبرکه و مرکز افق و همچنین توانمند سازی نوجوانان در کلاس‌های  نشاط معنوی  از جمله اهداف این طرح است، افزود: کلاس‌های اوقاف پیرو ابلاغیه شمیم خدمت است که سعی شده در کنار کلاس‌های هنری از کلاس‌های فنی در جهت توانمندسازی نوجوانان و تقویت استعداد آنها صورت گیرد.

سلیمانی فرد، با بیان اینکه این طرح در 15 بقاع شاخص در سطح استان برگزار می‌شود، افزود: با توجه به شیوع کرونا این کلاس‌ها از طریق فضای مجازی و پیام‌رسان ایتا  به نام شمیم افق برگزار خواهد شد.

وی در پایان گفت: این طرح با همکاری اداره کل فنی حرفه‌ای، بسیج، اتحادیه انجمن‌های آموزش و پرورش و فعالین در کانال ایتا (شمیم افق) برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha