کد خبر: 3980977
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳

پخش برنامه «قرآن در تابستان» از آنتن شبکه قرآن و معارف سیما

برنامه «قرآن در تابستان» با هدف آموزش قرآن و پرکردن اوقات فراغت دانش‌آموزان به شکلی جذاب و شاد به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

به گزارش ایکنا، برنامه «قرآن در تابستان» در ایام تابستان از ۵ تیرماه تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

این برنامه در ۷۲ قسمت 20 دقیقه‌ای (هر پایه تحصیلی ۱۲ برنامه برای ۱۲ هفته) و در مجموع بیش از  ۱۴۰۰ دقیقه فیلم منتشر می‌شود.

این کار مشترک سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش و گروه کودک و نوجوان شبکه قرآن و معارف سیما است.

مدرسین این برنامه نیز رضا نباتی و سیدمهدی سیف از مؤلفان کتاب‌های درسی قرآن وزارت آموزش و پرورش هستند.

رویکرد این برنامه زمینه‌محور (تماتیک) است. در این رویکرد، محور اصلی تربیت قرآنی و اخلاق اسلامی در کنار تعلیم مهارت‌های قرآنی و بر اساس جامعیت آموزش عمومی قرآن کریم است. در این رویکرد حفظ عمومی قرآن کریم یکی از محورهای اصلی تولید برنامه است.

استفاده از عروسک‌های مشهور و نیز همراهی صداپیشگان ممتاز گروه کودک و نوجوان علاوه بر آموزش قرآن و نیز پرکردن اوقات فراغت به صورت جذاب و شاد توجه شده است.

برای دیدن و دریافت برنامه‌های پخش شده، علاوه بر تلوبیون و بایگانی شبکه قرآن سیما می‌توانید به کانال کلاس معکوس آموزش قرآن به نشانی https://www.aparat.com/nabati50 نیز مراجعه کنید.

انتهای پیام
captcha