کد خبر: 3982322
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷

بهره‌مندی بانوان فرهیخته از ظرفیت هنر برای ارائه معارف قرآنی

بهره‌مندی بانوان فرهیخته از ظرفیت هنر برای ارائه معارف قرآنی مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه باید از ظرفیت هنر برای ارائه معارف قرآنی استفاده کرد، افزود: برای ترویج فرهنگ قرآنی و انتشار معارف قرآنی به مردم به ویژه نسل جوان استفاده از ظرفیت هنر و ارائه جشنواره‌های هنری با رویکرد قرآنی به همت بانوان فرهیخته و نخبه‌ استان در نظر گرفته شود.

بهره‌مندی بانوان فرهیخته از ظرفیت هنر برای ارائه معارف قرآنیبه گزارش ایکنا از گلستان، عباسعلی گرزین، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، امروز 15 تیرماه در جلسه اندیشه ورز بانوان قرآنی که در سالن اجتماعات سردار شهید سلیمانی این اداره برگزار شد، گفت: یکی از دستاوردهای  انقلاب اسلامی در این 42 سال اهتمام ویژه به فعالیت‌های قرآنی است و امروزه بانوان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه توانستند در فعالیت‌های قرآنی  سهم چشمگیری داشته و تاثیرگذار باشند.  

وی با بیان اینکه قرآن شاخص‌ترین منبع فرهنگی جامعه ما است، افزود‌: در جلسات هیئت اندیشه ورز قرآنی به چالش‌ها و آسیب‌های و  ارائه راهکارها  برای زندگی قرآنی در نظر گرفته می‌شود که این خود یک اتفاق مبارکی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان به سند چشم انداز راهبردی هیئت اندیشه ورز بانوان، اشاره کرد و گفت: سند چشم انداز هیئت اندیشه ورز بانوان یک سند راهبردی و دارای برنامه بلند مدت در مسائل قرآنی است و چون عیار سنجش فهم فعالیت‌های قرآنی استان است باید در تصویب آن دقت بیشتری کرد.

وی گفت: درصدد هستیم اتاق وضعیت فعالیت‌های قرآنی را در استان شکل دهیم که در آن فعالیت‌های قرآنی با جدیت بیشتر پایش و آسیب شناسی و موانع و راهکارها صورت بگیرد.

گرزین با بیان اینکه در فهم معارف قرآنی آن طور که باید عمل نکرده و به یک سری معارف کوتاه بسنده کردیم، افزود: در طلیعه گام دوم انقلاب باید قرآن را بامحوریت توحید اجتماعی به عنوان یک اصل در برنامه‌های اندیشه ورز بانوان قرانی قرار دهیم که مهم‌ترین منابع توحید از معارف قرآن مراجعه به کتب تفسیری مقام معظم رهبری است که خود دانشگاه انسان شناسی و دشمن شناسی و... است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت هنر برای ارائه معارف قرآنی استفاده کرد، افزود:  باید برای ترویج فرهنگ قرآنی و انتشار معارف قرآنی به مردم مخصوصا نسل جوان استفاده از ظرفیت هنر و ارائه جشنواره‌های هنری با رویکرد قرآنی توسط بانوان فرهیخته و نخبه‌ استان در نظر گرفته شود.

انتهای پیام
captcha