کد خبر: 3982506
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶

ارسال ۳۰۰ اثر به پویش «حرف‌آورد» استان لرستان

کارشناس امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان از ثبت ۳۰۰ اثر در پویش «حرف‌آورد» در این استان خبر داد و افزود: لرستان در این طرح ملی از نظر کیفیت آثار موفق به کسب رتبه شد.

ارسال 300 اثر به پویش «حرف آورد» استان لرستانماندانا قنبری، کارشناس امور بانوان اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به تشکیل  ستاد استانی «نهضت پیشرفت بانوان» در لرستان، گفت: این ستاد دارای پنج عضو است و در نظر داریم با توجه به پتانسیل و ظرفیت خوبی که در شهرستان‌های استان در حوزه بانوان وجود دارد، ستاد شهرستانی نهضت پیشرفت بانوان را نیز تشکیل دهیم.

وی فعال‌سازی زنان در فضای مجازی به منظور تبلیغ در حوزه دین و اخلاق را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره و پویش ذکر کرد و افزود: از طرف ادارات تبلیغات اسلامی در هر شهرستان استان 15 نفر از بانوان فعال در حوزه فرهنگی، اجتماعی و آشنا با بستر فضای مجازی به ستاد استانی معرفی می‏شوند که از بین آنها پنج نفر انتخاب می‏شوند.

قنبری در ادامه از اجرای طرح فرهنگی «حرف‌آورد» در شبکه‌های اجتماعی در لرستان خبر داد و اضافه کرد: در راستای اجرای طرح‌های فرهنگی در فضای مجازی و ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر بانوان در فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی، پویش سراسری «حرف‌آورد» با شعار «موضوع خوب، حرف خوب می‌آورد»، همزمان با سراسر کشور در لرستان نیز اجرا شد.

کارشناس امور بانوان اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان لرستان با بیان اینکه این طرح از رمضان امسال در استان کلید خورد و در مجموع 300 اثر از بانوان استان به دبیرخانه استانی این پویش ارسال شد، ادامه داد: برای شرکت در این طرح فرهنگی، امکان ارسال آثار از طریق شبکه‌های اجتماعی فراهم شد و شرکت‌کنندگان برای ارسال ویدئوهای یک تا سه دقیقیه‌ای خود از طریق شبکه‌های اجتماعی اقدام کردند که خوشبختانه استان لرستان در این طرح ملی از نظر کیفیت آثار ارسالی موفق به کسب رتبه‌ برتر شد.

انتهای پیام
captcha