کد خبر: 3982515
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹

اجرای طرح‌های سلامت‌محور در جهاددانشگاهی کردستان

اجرای طرح‌های سلامت‌محور در جهاددانشگاهی کردستان رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمادگی خود برای همکاری با جهاددانشگاهی در زمینه اجرای طرح‌های سلامت محور را اعلام کرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، بهروز رحیمی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در محل صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی کردستان دیدار و گفتگو کرد.

رحیمی در این دیدار با تأکید بر توانمندی‌های بالای مجموعه جهاددانشگاهی کردستان افزود: این نهاد از توان بسیار بالا و نیروهای انسانی به معنای واقعی جهادی برخوردار است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد طرح‌های ارائه شده جهاددانشگاهی کردستان تأکید کرد: در سفری که در چند روز آینده به کردستان خواهم داشت، در قالب تفاهم‌نامه، در پیشبرد اجرای طرح‌های سلامت محور این نهاد به ویژه در شهرستان‌های قروه و بیجار کمک خواهیم کرد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه در کردستان باید کارهای گزین صورت گیرد، بیان کرد: این دیدار فرصت مغتنمی است تا با کمک جهاددانشگاهی برای مردم نجیب کردستان خدماتی در خور شأن ارائه داد.

در ابتدای این دیدار  اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان هم با اشاره به خدمات این نهاد در سطح استان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی برخواسته از انقلاب اسلامی و اندیشه های ناب حضرت امام(ره) است.

وی به دستاوردهای کلان جهاددانشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ویژگی بارز جهاددانشگاهی این است که در نهایت نظم و به دور از چارچوب‌ها و سیاست‌های دست و پا گیر به ارائه خدمت می پردازد، نمونه بارز این نوع فعالیت به ثمر رسیدن پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی است.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان در خصوص طرح ایجاد درمانگاه در شهرهای بیجار و قروه و اعتماد متولیان به این نهاد گفت: ساختمان درمانگاه بیجار مکانی وقفی است که توسط واقف، وقف درمان شده و ساختمان درمانگاه قروه نیز توسط خیرین این شهر ساخته و در اختیار جهاددانشگاهی قرار داده شده است.

وی یادآور شد: با توجه به ورود جهاددانشگاهی به حوزه‌های نوآوری و شکوفایی، این امکان فراهم شده تا با کمک نخبگان و دانشجویان خالق طرح‌های نوآورانه در حوزه سلامت باشیم.

انتهای پیام
captcha