کد خبر: 3988371
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹

افتتاح بیستمین زبان خبرگزاری بین‌المللی قرآن

صفحه مالایو خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به عنوان بیستمین زبان این رسانه با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس جهاد دانشگاهی افتتاح شد.

افتتاح بیستمین زبان خبرگزاری بین‌المللی قرآن

به گزارش ایکنا، صفحه مالایو به عنوان بیستمین زبان خارجی خبرگزاری بین‌المللی قرآن در ایام گرامیداشت روز خبرنگار با حضور حجت‌الاسلام سیدسعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و محمدحسین حسنی، رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل خبرگزاری ایکنا امروز چهارشنبه، 20 مرداد افتتاح شد.

خبرگزاری بین‌المللی قرآن که با نام اختصاری ایكنا خوانده می‌شود از حیث تعداد زبان، مقام اول را در بین خبرگزاری‌های كشور دارد و افزایش زبان‌های این رسانه، بُعد بین‌المللی اخبار قرآنی را افزایش داده است، چنانكه در حال حاضر میزان مراجعه به زبان‌های خارجی در صدر بازدیدهای سایت ایکنا است.

خبرگزاری بین‌المللی قرآن در ترجمه اخبار به دیگر زبان‌ها رسالت عظیمی را برای خود قائل بوده و اعتقاد دارد اخبار قرآنی می‌تواند به جایگاهی برسد كه نقش وحدت‌بخشی را در میان ملل اسلامی و مسلمانان جهان ایفا كند، همچنانكه خود قرآن نیز حبل‌المتین مسلمانان است.
راه‌اندازی زبان‌‌های ایکنا براساس كارشناسی‌های انجام شده توسط این رسانه و همچنین اعلام نیاز كاربران و مؤسسات اسلامی در كشورهای دیگر انجام می‌شود.

افتتاح بیستمین زبان خبرگزاری بین‌المللی قرآن

مالایو بهاسا(Bahasa Melayu) زبانی آسترونزیایی(متعلق به اهالی ساکن در جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه) است که ۲۹۰ میلیون نفر جمعیت که عمدتاً از مردم مالایی هستند در کشورهای مالزی، اندونزی، برونئی، سنگاپور و بخش‌هایی از تایلند بدان سخن می‌گویند. مالایو همچنین زبان ساکنان سراسر تنگه مالاکا شامل سواحل شبه‌جزیره مالایا در مالزی و ساحل شرقی سوماترا در اندونزی بوده و به عنوان زبان بومی در غرب ساراواک و کالیمانتان غربی در بورنئو نیز کاربرد دارد. مالایو، زبان بازرگانی در بخش‌هایی از فیلیپین به ویژه مجمع‌الجزایر سولو و پالاوان نیز هست.

با راه‌اندازی زبان مالایو، ایكنا اخبار خود را به 20 زبان منتشر می‌كند. خبرگزاری بین‌المللی قرآن تاکنون به تولید و انعکاس اخبار قرآنی به ۱۹ زبان زنده دنیا شامل: فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه، اردو، ایتالیایی، چینی، روسی، اسپانیولی، بنگالی، هوسایی، پشتو، هندی، ترکی، سواحیلی، آذری و اندونزیایی، فلیپینی و آلمانی می‌پرداخته است و این اخبار به صورت روزانه بر روی خروجی این رسانه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
پوست چیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۰/۰۵/۲۰ - ۱۴:۳۳
0
0
سلام خداقوت
تبریک و صد تبریک
captcha