کد خبر: 3988541
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۲

مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی در کرمانشاه برگزار می‌شود

مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی در کرمانشاه برگزار می‌شود مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: در راستای تجلیل از پیرغلامان و مداحان امام حسین(ع) مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی در کرمانشاه برگزار خواهد شد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام یوسف احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه امروز، ۱۳ مرداد در مراسم شئون فرهنگی به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم، اظهار کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در موضوعات مختلف نیازمند نظرات تخصصی است و برای مجالس مذهبی این امر باید با حضور کارشناسان مذهبی برگزار شود و اخذ تصمیم‌های لحظه‌ای برای هیئت‌های مذهبی مذهبی مناسب نیست.

وی با اشاره به برنامه‌های این اداره‌کل برای ماه محرم، افزود: یکی از برنامه‌های اساسی موضوع سیاه پوش کردن خیابان و معابر شهری است که با همکاری شهرداری‌ها اجرایی می‌شود و باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام احمدی به برپایی ایستگاه‌های صلواتی نیز اشاره کرد و گفت: برپایی ایستگاه‌های صلواتی سلامت نیز در دست اقدام است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه یکی از برنامه‌های اصلی دهه نخست محرم را برگزاری مراسم عزاداری ویژه شهر کرمانشاه دانست و اظهار کرد: این برنامه با همکاری هیئت‌ها و مسئولات استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: در راستای تجلیل از پیرغلامان و مداحان امام حسین(ع) مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی جمعه ۱۵ مردادماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha