کد خبر: 3989303
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲

قزوین گرم‌تر می‌شود

کارشناس هواشناسی استان قزوین گفت: تا روز سه‌شنبه وضعیت جوی استان نسبتاً پایدار است و روند افزایش نسبی دما را پیش‌رو خواهیم داشت.

قزوین گرم‌تر می‌شود

مهدی آخوندی، کارشناس هواشناسی استان قزوین در گفت‌وگو با ابکنا از قزوین گفت: تا روز سه‌شنبه وضعیت جوی استان نسبتاً پایدار است و روند افزایش نسبی دما را پیش‌رو خواهیم داشت.

وی افزود: برای روز چهارشنبه با گذر امواج کم‌دامنهٔ تراز میانی جو در ساعات بعدازظهر و شب افزایش ابر را خواهیم داشت و در ساعات بعدازظهر و شب چهارشنبه نیز احتمال رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان قزوین اظهار کرد: امروز و فردا با توجه به این‌که وزش بادهای جنوب‌شرقی را در سطح منطقه داریم، در مناطق شرقی و جنوبی دشت استان احتمال غبار محلی دور از انتظار نخواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: کمینه دمای استان در 24 ساعت گذشته، بامداد امروز در شهر آوج 15 درجهٔ سلسیوس بوده است، بیشینه دما نیز در رازمیان با 41 درجهٔ سلسیوس بوده است، نوسانات قزوین نیز 21 الی 36 درجهٔ سلسیوس ثبت شده است.

انتهای پیام
captcha