کد خبر: 3989980
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵

روش‌های صحیح امر به معروف و نهی از منکر تبیین شود

امام‌جمعه ارومیه با بیان اینکه روش‌های صحیح امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر در جامعه باید تبیین شود، گفت: برخی رفتارهای رخ داده در جامعه به بهانه امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر اشتباه و از روی نادانی یا غرض‌ورزی است.

ارسالی امروز ا لزوم تبیین روش‌های صحیح امر به معروف در جامعهبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌‎غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه آذربایجان‌غربی، روز گذشته، 19 مرداد ماه در آیین رونمایی از سامانه ارتباط مردمی ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: برخی در جامعه به نام امر به‌ معروف مرتکب منکر می‌شوند، این افراد خودشان نیازمند نهی و برخورد جدی هستند.

وی افزود: برخی رفتارهای رخ داده در جامعه به بهانه امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر اشتباه و از روی نادانی یا غرض‌ورزی بوده و نباید موجب دلسردی در اجرای این فریضه شود؛ این نوع رفتارها خود بزرگترین منکر است.

حجت‌الاسلام قریشی بیان کرد: تفکیک و تبیین نوع رفتار و حد و حدود امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر مهم بوده و مصادیق و حدود اقدام مردم و حکومت با اندکی تأمل روشن است و باید برای عموم تبیین شود و آیا در خانواده و به هنگام رفتار نادرست، کتک زدن فرزند به بهانه جلوگیری از خطا درست است؟ پاسخ خیر است پس هر برخوردی نباید به نام این فریضه مطرح شود.

وی ادامه داد: آمران به‌ معروف و ناهیان از منکر نباید با رفتارهای ناپخته برخی افراد دلسرد شوند چون انجام و عمل به فریضتین اجر و پاداش الهی دارد و باید وظیفه شرعی را انجام دهیم و باید فریضتین در جامعه احیا و صیانت شود. عده‌ای اصل امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر را مورد هجمه قرار می‌دهند و از اسمش خوششان نمی‌آید که در این مورد نیازمند همت و تلاش طلایه‌داران و اقشار مختلف مردم برای تبلیغ و ترویج روش صحیح احیای فریضتین هستیم.

امام‌جمعه ارومیه در پایان گفت: موضوع امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر و مهم‌تر از آن بحث احیا و صیانت از این فریضتین را باید جدی بگیریم چراکه این یک مسئله فطری بوده و در تمام جوامع چه اسلامی و چه غیراسلامی وجود دارد.

یادآوری می‌شود که در این جلسه، سامانه پیامکی ارتباط مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی با شماره ۳۰۰۰۷۰۸۰۷۰ به منظور دریافت گزارش، انتقادات و پیشنهادات و نیز ارتباط دوسویه مردم با ستاد رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha