کد خبر: 3990430
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۵

راه‌اندازی ۷۲ آشپزخانه اطعام حسینی در ارومیه

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی گفت: امسال برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی و نیازمندان ۷۲ آشپزخانه اطعام حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارومیه راه‌اندازی شده است.

ارسالی| راه‌اندازی ۷۲ آشپزخانه حسینی در ارومیهجهان‌بخش رضایی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، اظهار کرد: امسال نیز مانند سال‌های گذشته برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی و نیازمندان ۷۲ آشپزخانه حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارومیه راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه در این آشپزخانه‌ها همه روزه غذای گرم طبخ و در بین نیازمندان توزیع می‌شود، افزود: در تامین هزینه این آشپزخانه نیکوکاران و خیران مشارکت دارند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی ادامه داد: طرح اطعام حسینی در سطح استان در طول ماه محرم با همکاری ۲۱۱ مرکز نیکوکاری اجرا می‌شود که اجرای این طرح نیازمند تامین ۱۴۵ میلیارد ریال اعتبار است.

وی عنوان کرد: با تامین اعتبار برای اجرای طرح اطعام حسینی در نظر است ۳۳ هزار بسته غذایی و ۲۲۵ هزار پرس غذای گرم در بین نیازمندان سطح استان توزیع شود.

سهندی با اشاره به اینکه خیران و نیکوکاران نیز در اجرای این طرح می‌توانند مشارکت داشته باشند، تصریح کرد: مردم نیکوکار آذربایجان غربی می‌توانند ببرای مشارکت در طرح اطعام حسینی از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۲۳۲ و همچنین کد دستوری #۱۴* اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha