کد خبر: 3990574
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲

راه‌اندازی ۷۲ آشپرخانه «اطعام و احسان حسینی» در استان مرکزی

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی از راه‌اندازی ۷۲ آشپزخانه «اطعام و احسان حسینی» به منظور تهیه و طبخ غذای گرم در ایام ماه محرم ویژه نیازمندان استان خبرداد.

راه‌اندازی ۷۲ آشپرخانه «اطعام و احسان حسینی» در استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد استان مرکزی، مجید مؤمنی، مدیرکل کمیته امداد استان گفت: طرح احسان حسینی با افتتاح 72 آشپزخانه فعالیت خود را به‌صورت رسمی در استان آغاز کرده است.

وی افزود: طرح اطعام حسینی باهدف تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم با کمک خیران و مراکز نیکوکاری و با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی درسطح استان اجرا می‌شود.

مؤمنی ادامه داد: مردم نیک‌اندیش استان در راه کمک به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و در رزمایش گسترده مواسات و همدلی در قالب طرح‌های «اطعام مهدوی» درماه مبارک رمضان و«اطعام علوی» در روزعید غدیر خم مشارکت و همکاری خوبی داشتند و در ادامه امیدواریم در طرح «اطعام و احسان حسینی» در ماه محرم و صفر نیز با این نهاد همدل و همراه باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه خیران می‌توانند برای مشارکت در طرح اطعام حسینی و اهدای نذورات خود به نیازمندان به صورت غیرحضوری اقدام کنند، اظهار کرد: با شماره‌گیری کد مهربانی #086*8877* و واریز مبالغ نقدی به شماره کارت 6037997900000614 وجوه خیران دریافت و به دست نیازمندان می‌رسد.

انتهای پیام
captcha