کد خبر: 3992203
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶

پیشروی بیماری کرونا در شهرستان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از روند بیماری کرونا در ۳ شهرستان مارگون، لنده و چرام ابراز نگرانی کرد و گفت: وضعیت در همه شهرستان‌های استان وخیم است اما اوضاع در این سه شهرستان نگران کننده است.

ابراز نگرانی استاندار از روند بیماری کرونا در همه شهرستان‌های کهگیلویه‌وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی استانداری استان، حسین کلانتری در نشست استانی ستاد کرونا با تقدیر و تشکر از مردم به ویژه اصناف، بازاریان و اتحادیه‌های استان، افزود: در این مدت تعطیلی یک هفته‌ای شاهد همکاری مردم، اصناف و اتحادیه‌ها با ستاد کرونای استان و شهرستان بودیم.

وی اظهار کرد: در ایام تعطیلات اکیپ‌های نظارتی فعال و از شهرستان‌ها بازدید کردند و مطالب را گوشزد کردند که تأثیر داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تلاش همه دستگاه‌ها، تصریح کرد: زحمت عمده بر دوش نیروی انتظامی بود، راه‌های اصلی بسته بود و راه‌های فرعی و روستایی نیز باید کنترل شود.

کلانتری خطاب به شهرداران بیان کرد: همه تفرج‌گاه‌ها، باغات و باشگاه‌های ورزشی تا پایان هفته تعطیل و رستوران‌ها تنها به شکل بیرون‌بر فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: تعداد بستری‌ها بیشتر از ترخیصی‌ها است و این پیام خوبی ندارد تعداد بیماران بدحال زیاد شده و بستری‌ها در آی سی یو افزایش داشته است مردم باید این شرایط را بدانند کادر درمان و پزشکی شبانه‌ روز کار می کنند اما سرعت و گسترش انتقال بسیار است اقدامات کنونی باید تداوم داشته باشد و هرگونه تجمع زحمات صورت گرفته را بر باد می‌دهد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه دورهمی و تجمعات باید کم شود، ادامه داد: عزاداری‌ها همه در فضای آزاد بوده آن تعدادی که در فضای بسته بوده را تبلیغات اسلامی باید کنترل کند.

کلانتری از روند بیماری در سه شهرستان مارگون، لنده و چرام ابراز نگرانی کرد و گفت: وضعیت در همه شهرستان‌های استان بد است اما اوضاع در این سه شهرستان نگران کننده است، ائمه جمعه همه شهرستان‌ها خصوصا این سه شهرستان نهایت همکاری را با ستاد کرونا انجام دهند.

وی با بیان اینکه به دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد در صورتی که ۷۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستان پُر شد اطلاع بدهند، افزود: خوشبختانه هنوز به این وضعیت نرسیده‌ایم بنابراین نیازی به بیمارستان صحرایی و وضعیت جنگی نداریم اما شرایط بد است و بسیار نگران هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افتتاح بیمارستان‌ها در سایر شهرستان‌ها از جمله گچساران، تصریح کرد: در شهر یاسوج یا بیمارستان تامین اجتماعی و یا کادر درمان این بیمارستان به کمک سایر بیمارستان‌ها خواهد آمد.

کلانتری در خصوص بازگشایی بازار از روز یکشنبه، اظهار کرد: بازار و اصناف از ۳۱ مردادماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کنند.

وی ضمن تقدیر از زحمات رسانه‌های استان و فعالان در عرصه فضای مجازی، تصریح کرد: فعالیت‌ها در راستای آگاهی‌بخشی به جامعه باید تداوم داشته باشد و مردم به مانند گذشته محکم پای کار باشند چرا که هر مصوبه و تصمیمی که می گیریم برای سلامتی و نجات جان مردم است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا دانست و تصریح کرد: ۲۰ هزار دُز واکسن کرونا خارج از سهمیه وارد استان و تزریق شد، ۳۰ هزار دُز دیگر خارج از سهمیه گرفتیم که وارد استان می‌شود.

کلانتری از آغاز تزریق واکسیناسیون در حسینیه ثارالله خبر داد و تاکید کرر: واکسیناسیون بسیار مهم است بنابراین تا زمان واکسیناسیون همه افراد جامعه رعایت پروتکل‌ها الزامی و حیاتی است.

وی بیان کرد: هفته گذشته مادر دو شهید به رحمت خدا رفتند مردم بنا به احترام بسیاری که برای خانواده شهدا داشتند به مراسم این مادر بزرگوار رفتند اما خانواده این شهدا به دلیل بیماری کرونا نپذیرفتند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مرگ دردناک مادر باردار و فرزندش ابراز تاسف کرد و گفت: از ابتدای شیوع کرونا اولین مورد مرگ مادر باردار و جنین بوده که بسیار متاثر شدیم بنابراین تلاش جدی داریم واکسیناسیون انجام گیرد.

کلانتری بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد از استان‌هایی است که زندانیان را به‌صورت ۱۰۰ درصدی واکسینه کرده و جزء استان‌های برتر هستیم در ستاد ملی کرونا دکتر رئیسی سخنگوی این ستاد در حضور رئیس جمهور به این کار بزرگ استان اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha