کد خبر: 3993185
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶

اقدامات دینی و فرهنگی در کانون‌های فرهنگی‌ هنری مساجد ضعیف است

امام جمعه اهل‌سنت نقده گفت: در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد انجام اقدامات دینی و فرهنگی ضعیف بوده و مسئولان باید نسبت به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.

ارسالی| اقدامات دینی و فرهنگی در کانون‌های فرهنگی‌ هنری مساجد ضعیف استماموستا سنار تمرنژاد، امام جمعه اهل‌سنت نقده، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اظهار تاسف از اینکه هم اکنون وضعیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان نقده چندان قابل تعریف و توصیف نیست اظهار کرد: متاسفانه تنها نام کانون‌های فرهنگی و هنری باقی مانده است و افرادی مسئول آن هستند که حتی در مسجد نیز کارهای فرهنگی و دینی انجام نمی‌دهند.

وی افزود: این افراد خارج از مسجد، کلاس‌های آموزشی مانند رایانه و زبان برگزار کرده و نه تنها نتوانسته‌اند به مساجد کمک کنند بلکه سواستفاده‌هایی نیز از آن شده است و کانون‌های مساجد دست کسانی است که ارتباط دینی و مذهبی با مساجد ندارند.

امام جمعه اهل‌سنت نقده گفت: بی‌تردید باید با روحانیان و هیات امنای مساجد صحبت و مشورت کرد و از جوانان مومن، متعهد و بااستعدادی که لیاقت و شایستگی این کار را داشته و ارتباط مستقیم با مساجد را دارند و از سوی دیگر در نمازهای یومیه شرکت می‌کنند استفاده کرد تا یک پایگاه دینی در مسجد داشته باشند در حالی که متاسفانه اینگونه نیست.

وی با اظهار تاسف از خلوت بودن مساجد تصریح کرد: متاسفانه وضعیت اسف‌بار کرونا شرایط را دو چندان کرده و از جمعیتی که به مسجد مراجعه می‌کنند کاسته شده است.

ماموستا تمرنژاد ادامه داد: از سوی دیگر حال و هوا مساجد از لحاظ جذب جوانان مطلوب نیست هر چند که خوشبختانه برخی مساجد مرمت و بازسازی شده و شرایط مطلوبی دارند اما برخی مساجد نیاز به تعمیر دارند که باید با کمک روحانیان متعهد و مسئول، در عمران و آبادانی و ساخت و ساز آنها کوشید.

وی تاکید کرد: بی‌شک تعمیر و مرمت و بازسازی مساجد باید در اولویت قرار گیرد که این نیز در سایه همت بلند هیات امنا به وجود می‌آید بنابراین باید با یکدیگر هماهنگ کنند تا باعث پیشرفت در مساجد باشیم.

امام جمعه اهل سنت نقده با اظهار تاسف از اینکه هم اکنون مساجد از لحاظ مالی از وضعیت بدی برخوردار هستند، بیان کرد: درآمد اداره اوقاف نیز به اندازه‌ای از لحاظ مالی ضعیف است که قادر به پرداخت حقوق روحانیان و هزینه‌های جاری مساجد نیست و باید از خیران در این رابطه کمک بگیرند.

انتهای پیام
captcha