به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی، قائم مقام مدیر حوزههای علمیه در امور استانها شامگاه سه شنبه در جمع نمازگزاران و مجاوران مسجد مقدس جمکران با اشاره به آثار و فعالیتهای علمی مرحوم محمدحسین فرج نژاد اظهارکرد: بعد از اطلاع درگذشت مرحوم فرجنژاد به همراه خانواده خیلی فکر کردم که چه حکمتی در این گونه رفتن بود؟ به این نتیجه رسیدم که ماندن کم اثر فایدهای ندارد. حسین فهمیده ۱۳ سال داشت، ولی تا تاریخ وجود دارد نام و یادش زنده است و بسیاری از شهدای ما که بین سن ۱۵ تا ۲۳ سال بیشتر نبودند اثر خونشان آنچنان مؤثر و مبارک است که در هر کوچه و خیابان به نام شان عطرآگین است و همچنان در جبهه نرم فرماندهی و دستگیری میکنند.
استاد اخلاق حوزههای علمیه ادامه داد: مرحوم فرجنژاد با سنی که داشتند به اندازه یک انسان ۸۰ ساله آثار علمی فاخر، ارزشمند و مفید بر جای گذاشتند و من احساس میکنم دعای خیر دنبال سرش بود و پدر و مادر ایشان بسیار در حق وی دعا کردند و امروز به درجه کثیرالنفع رسیدند.
وی با اشاره به روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) افزود: حضرت میفرمایند؛ «المؤمنُ إذا ماتَ و تَرَکَ وَرَقةً واحِدَةً علَیها عِلمٌ تَکونُ تِلکَ الوَرَقةُ یَومَ القِیامَةِ سِترا فیما بَینَهُ و بَینَ النّارِ، و أعطاهُ اللّه ُ تبارکَ و تعالى بکُلِّ حَرفٍ مَکتوبٍ علَیها مَدینَةً أوسَعَ مِن الدُّنیا سَبعَ مَرّاتٍ، هر گاه مؤمن بمیرد و یک برگه که روى آن علمى نوشته شده باشد از خود بر جاى گذارد، روز قیامت آن برگه پرده میان او و آتش مىشود و خداوند به ازاى هر حرفى که روى آن نوشته شده، شهرى هفت برابر پهناورتر از دنیا به او مىدهد.» خوب این روایت تکلیف کار را روشن میکند که این استاد فرزانه و محقق تلاشگر بار خود را بست و آن کسی که ضرر کرده است مائیم.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه در امور استانها در ادامه با بیان اینکه دعا گره کارها را باز میکند و دعایی اثرگذار است که همراه با عمل باشد، گفت: همانطور که میدانید بلایی خانمانسوز همه جهان را در سیطره خود گرفته است و بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران مورد تحریمهای ظالمانه قرار گرفته است و اگر نبود این دعاها، راز و نیازها، نمازهای مسجد مقدس جمکران بدون تردید کشور ما از بین رفته بود.
استاد اخلاق حوزههای علمیه با بیان اینکه ما به دعا زنده ایم، افزود: از امام رضا(ع) نقل شده که آن حضرت(ع) به یارانشان میفرمودند: بر شما باد اسلحه پیامبران؛ عرض کردند: اسلحه انبیاء چیست؟ فرمودند: دعا است؛ لذا دعا کردن و حاجت خواستن از پروردگار عالم یک عبادت بزرگ است و در آیات قرآن و روایات معصومین (ع) به آن تاکید شده است.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی ادامه داد: دعا مغز عبادت است و اگر کسی دعا نکند خداوند به او اعتنا نمیکند و اسلحه انبیاء دعا بود و سلاح مؤمن هم دعاست و مشکلات مهم انسان با دعا حل میشود و بلاها با دعا از انسان دور میگردد، در دعا کردن، شناختن خدا و پی بردن به بی نیازی او و نیازمندی بنده وجود دارد.
قائم مقام حوزههای علمیه ادامه داد: از حضرت ختمی مرتبت روایت است که عاجزترین مردم کسی است که از دعا کردن عاجز است، لذا دعا سپر و محافظ انسان است و باید در همه حال دعاگو باشیم.
انتهای پیام