کد خبر: 3994632
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴

51 روستای بوکان از نعمت گاز برخودار می‌شوند

فرماندار بوکان گفت: هم‌اکنون عملیات گازرسانی به ۵۱ روستا در دست اجرا بوده که امید است در آینده نزدیک این روستاها نیز گازدار شوند.

ارسالی| 51 روستای بوکان از نعمت گاز برخودار می‌شوندبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، محمد امین‌زاده، فرماندار بوکان، 10 شهریور، در جلسه بررسی آخرین روند پروژه‌های گازرسانی بوکان، اظهار کرد: روند گازرسانی در بوکان در قیاس با شهرستان‌های همجوار کمی کند بوده و ضروری است که کاستی‌ها به زودی جبران شود.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۵۸ روستا در بوکان گازدار هستند، افزود: هم‌اکنون عملیات گازرسانی به ۵۱ روستا نیز در دست اجرا بوده که امید است در آینده نزدیک این روستاها نیز گازدار شوند.

فرماندار بوکان خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات گازرسانی به ۲۹ روستا نیز در مرحله پیمان‌سپاری قرار دارند.

وی تصریح کرد: اگر پروژه‌های در دست اجرا به اتمام برسند، بیش از ۸۰ درصد روستاهای بوکان از نعمت گاز برخوردار شده‌اند.

امین‌زاده گفت: بوکان سومین شهرستان پرجمعیت آذربایجان‌غربی است و امیدواریم نسبت به اجرای پروژه‌های گازرسانی این شهرستان توجه ویژه‌ای شود.

وی اظهار کرد: همچنین ضروری است نسبت به اتمام شبکه توزیع چند روستایی که گاز به آنها رسیده تا قبل از رسیدن فصل سرما اقدام شود تا در فصل سرد، اهالی این روستاها از این نعمت بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha