کد خبر: 3997939
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹

مساجد کردستان؛ مکانی مناسب و فعال در تربیت حافظان قرآن

مساجد کردستان؛ مکانی مناسب و فعال در تربیت حافظان قرآن مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کردستان از اهتمام ویژه پیروان مذهب شافعی در استان کردستان به حفظ قرآن خبر داد و گفت: مساجد کردستان مکانی مناسب و فعال در امر تربیت حافظان قرآن کریم بوده است.

مساجد کردستان؛ مکانی مناسب و فعال در تربیت حافظان قرآنبه گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کردستان در نشست هیئت داوران چهل‌‍و‌چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن که شامگاه گذشته، 24 شهریورماه در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار شد، اظهار کرد: در استان کردستان بیشتر فعالیت‌های قرآنی در قالب مساجد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و جایگاه مساجد در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه افزود: در استان کردستان مساجد بیشتر فعالیت خود را به تربیت حافظان قرآن اختصاص می‌دهند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اهتمام ویژه پیروان مذهب شافعی در استان کردستان به حفظ قرآن خبر داد و گفت: مساجد کردستان مکانی مناسب و فعال در امر تربیت حافظان قرآن کریم بوده است.

وی با اشاره به برگزاری چهل‌و‌چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان کردستان بیان کرد: امیدواریم با افزایش کیفیت داوری، کیفیت مسابقات قرآن نیز افزایش یابد.

حجت‌الاسلام کاروند به حضور اساتید برجسته و داوران کشوری در این دوره از مسابقات اشاره کرد و افزود: این امر کیفیت مسابقات را بسیار بالا برده و نوعی کسب تجربه نیز برای شرکت‌کنندگان بوده است.

وی در پایان یادآور شد: با توجه به شرایط کرونایی باید رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مسابقات استانی مورد توجه باشد که در این راستا تلاش و مساعدت لازم صورت گرفته است.

انتهای پیام
captcha