کد خبر: 3998078
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱

دولت توجه ویژه‌ای به انتخاب استاندار آذربایجان غربی داشته باشد

دولت توجه ویژه‌ای به انتخاب استاندار آذربایجان غربی داشته باشد نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی گفت: با توجه به اینکه آذربایجان‌‌غربی رنگین کمان اقوام، ادیان و مذاهب مختلف است بنابراین دولت باید در انتخاب استاندار به این استان توجه ویژه‌ای داشته باشد.

ارسالی/ دولت توجه ویژه‌ای به انتخاب استاندار آذربایجان غربی داشته باشدبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، ۲۶ شهریور، در  خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه  ارومیه، ضمن قدردانی از اقدان جهادی کادر درمانی کشور برای واکسیناسیون مردم ایران بر علیه بیماری کرونا اظهار کرد: امید است با کار جهادی کادر درمان و مسئولان استانی و کشوری این بیماری منحوس از کشور هر چه زودتر ریشه‌کن شود.

وی افزود: مردم در ارتباط با واکسن کرونا نباید به شایعات توجه کنند و کسانی که واکسن نزده‌اند برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا هرچه سریع‌تر باید واکسن بزنند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به بیانات رئیس جمهور در خصوص انتخاب مدیری شایسته، کارآمد، انقلابی و لایق برای استان‌های ویژه، ادامه داد: با توجه به  اینکه آذربایجان‌غربی هزار کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همسایه دارد بنابراین جزو استان‌های ویژه و حساس به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: همچنین با توجه به اینکه آذربایجان‌‌غربی رنگین کمان اقوام و ادیان و مذاهب مختلف است بنابراین دولت باید در انتخاب استاندار به این استان توجه ویژه‌ای داشته باشد.

قریشی تصریح کرد: آذربایجان غربی در طول سالیان متمادی و در طول هشت سال دفاع مقدس همواره مورد توجه معاندان قرار گرفته است و مردمانش همچنان در معرض خطر هستند بنابراین ضرورت دارد که دولت سیزدهم افراد لایق و شایسته برای سکانداری تعیین کند.

وی ضمن گرامیداشت 27 شهریور سالروز درگذشت شاعر بزرگ، استاد شهریار گفت: باید مردم در  کنار حفظ و تقویت زبان مادری، زبان فارسی را که هویت ملی است پاس بردارند چرا که باعث وحدت ملی می‌شود.

انتهای پیام
captcha