کد خبر: 3999452
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹

برگزاری سی‌و‌دومین جشنواره تئاتر در گلستان

برگزاری سی‌و‌دومین جشنواره تئاتر در گلستان دبیر سی‌و‌دومین جشنواره تئاترگلستان گفت: سی و دومین جشنواره تئاتر گلستان در سه بخش اصلی صحنه‌ای، تئاتر کوتاه ویژه آموزشگاه‌ها و کارگاه های تئاتر و تک‌گویی مردان و زنان برگزار می‌شود.

ارسالی چهارشنبه// برگزاری سی و دومین جشنواره تئاتر در  گلستانبه گزارش ایکنا از گلستان، فرشید مصدق، دبیر سی و دومین جشنواره  تئاتر استانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز 31 شهریور در سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد برگزار شد، در خصوص برگزاری سی و دومین جشنواره تئاتر گلستان گفت: برگزاری سی و دومین جشنواره تئاتر با هدف ارتقای فرهنگی جامعه و تداوم و تثبیت جایگاه تئاتر و ارتقا تولیدات رسانه‌ای برگزار می‌شود و به نوعی تأثیرگذارترین و ماندگاران‌ترین هنر، تئاتر است که می‌تواند در ذهن مخاطب بشیند و نقطه پایانی یک تئاتر پیام رسانی در ذهن مخاطب است.

وی به فعالیت‌های مذهبی و جایگاه آن در تئاتر اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های مذهبی مثل تعزیه‌خوانی در تئاتر ریشه در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما دارد سه نوع نمایش داریم خیمه شب بازی، تعزیه و تخت حوض و گروه تئاتر فدک و پنجره فولاد که در قلب  فعالیت‌های مذهب تئاتر هستند و همه سوژه‌ها‌ی مذهبی در این راستا برگزار می‌شود.

 وی با اشاره به برگزاری جشنواره سی و دومین جشنواره تئاتر گلستان افزود: این جشنواره در سه بخش اصلی صحنه‌ای، تئاتر کوتاه ویژه آموزشگاه‌ها و کارگاه های تئاتر و تک گویی مردان و زنان برگزار می‌شود.

مصدق در خصوص شیوه برگزاری این جشنواره، گفت: برگزاری جشنواره به دو شیوه است، شیوه اول با حضور تماشاگر به صورت زنده در صورت موافقت ستاد استانی مقابله با کرونا و شیوه دوم اجرا برای داوران بدون حضور تماشاگر می‌باشد.

مصدق با بیان اینکه برگزیدگان بخش صحنه‌ای به جشنواره منطقه‌ای تئاتر راه می یابند افزود: آخرین مهلت ارسال آثار ٢۵ مهرماه می باشد و ٣٠ مهر آثار منتخب از سوی دبیرخانه اعلام می‌شود و جشنواره آن  ٨ تا ١٠ آبان برگزار می‌شود.

 

 

انتهای پیام
captcha