کد خبر: 4001446
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹

ظرفیت‌های موجود قرآنی در کشور محصول مجاهدت علما است

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: تمام فعالیت‌ها و ظرفیت‌های قرآنی محصول مجاهدت‌های علمای بزرگ است.

ظرفیت‌های موجود قرآنی در کشور محصول مجاهدت علما است


به گزارش ایکنا از گلستان، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان در نشست هم‌اندیشی مدیران مؤسسات قرآنی و هیئت اندیشه‌ورزان قرآنی با عنوان سند چشم‌انداز قرآنی ۱۴۱۴ که روز گذشته در سالن شهید سردار سلیمانی این اداره برگزار شد، ضمن تسلیت رحلت علامه حسن‌زاده آملی اظهار کرد: علامه در فهم و عمل به قرآن یکی از کم نظیرترین انسان‌ها در معاصر بود.

وی بیان کرد:  تمام محصولات و ظرفیت‌های قرآنی در انقلاب اسلامی، محصول مجاهدت‌های علمای بزرگ است که امام خمینی(ره) راس آن بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه حاکمیت طاغوت باید کنار برود، افزود: اگر فعالیت‌های قرآنی منجر به کنار زدن حاکمیت طاغوت و متزلزل شدن آن نشود، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که دستاوردهای ما مفید واقع شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد: اگر برنامه‌های قرآنی ما با رویکرد از بین بردن طاغوت و زدودن آثار آن از جهان اسلام و بشریت باشد یقیناً کارهای به نتیجه خواهد رسید.

انتهای پیام
captcha