کد خبر: 4001500
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱

اجرای ۱۰ پروژه اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای اجرای ۱۰ پروژه بزرگ و متحول‌کننده در کهگیلویه و بویراحمد اعلام آمادگی کرد.

اجرای ۱۰ پروژه اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت عبدالملکی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی شب گذشته، هشتم مهرماه در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان بویراحمد، اظهار کرد: از ۱۰ پروژه بزرگ و متحول کننده پیشنهاد دهید به شرط اینکه تکمیل کننده زنجیره ارزش در استان باشد و بتواند اشتغال پسینی و پیشینی خوبی را ایجاد کند، حمایت می‌کنیم.
وی گفت: باید توضیح داده شود که این پروژه‌ها کدام بخش از زنجیره ارزش را تکمیل می‌کند و چه تعداد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم دارد.

عبدالملکی اظهار کرد: تمام کسانی که کارشان گیر مجوز است درخواست را تنظیم و از طریق استانداری پیگیری کنند. جز آنهایی که بحرانی است یعنی چالش برای محیط زیست و میراث ایجاد می‌کند مابقی خارج از رویه‌ها مجوز صادر می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: گلخانه مدرن آموزشی را برای خدمات دهی در سطح ملی در جلسه هیئت دولت مطرح و سعی می‌کنیم مصوبه آن را بگیریم.
عبدالملکی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد بالا و‌ شرایط اقتصادی مردم متناسب با ظرفیت‌های استان نیست، افزود: نرخ مشارکت مردان در این دیار ۵ درصد از متوسط کشور بالاتر است این یک تکلیف برای دولت ایجاد می‌کند، یعنی مردم بیشتر اهل کار هستند.

انتهای پیام
captcha