مراسم ارتحال آیتالله حسنزاده آملی با حضور امام جمعه موقت بوشهر در حسینیه ثارالله بوشهر و جمعی از مردم ولایتمدار برگزار شد. 
به گزارش ایکنا از بوشهر، حجتالاسلام حسین دشتی، امام جمعه موقت بوشهر در مراسم ارتحال آیتالله حسنزاده آملی که شامگاه گذشته 10 مهرماه در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد، گفت: مطالعه سبک زندگی، حالات روحی و معنوی علما و بزرگان میتواند در تحول و دگرگونی روحی انسان مؤثر باشد.
امام جمعه موقت بوشهر ادامه داد: مرحوم آیتالله حسنزاده آملی از جمله بزرگان علم و معرفت است که به یقین در مباحث عقلی و فلسفی در سطح حوزه جزو برترینها و افراد شاخص بودند.
وی با اشاره به علم وسیع حسنزاده آملی افزود: ایشان دارای سطح علمی والا و به معنای دقیق کلمه ذوالفنون بود و با علوم و فنون مختلف آشنایی بسیاری داشت اما در زندگی غریبانه زیست.
حجتالاسلام دشتی با بیان اینکه ایشان شأن و عظمت بالایی در بین مردم و علما داشت، گفت: شاگردانی در مقطع برتر علمی که اکنون جزو اساتید فعلی حوزه هستند، را تربیت کرد اما با این حال نسبت به مقام معظم رهبری و ولایت خضوع و تواضع داشت.





انتهای پیام