کد خبر: 4002045
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱

آزمون ورودی دوره تربیت مربی سطح یک در گلستان برگزار شد

آزمون ورودی دوره تربیت مربی سطح یک در گلستان برگزار شد آزمون ورودی تربیت مربی سطح یک در رشته‌های قواعد روان‌خوانی و تجوید تکمیلی با حضور بانوان شرکت‌کننده روز گذشته، دهم مهرماه برگزار شد.

ارسالی یکشنبه//آزمون وردودی دوره تربیت مربی سطح یک در گلستان برگزار شدبه گزارش ایکنا از گلستان، آزمون ورودی تربیت مربی سطح یک با حضور عباسعلی گرزین، مدیر‌کل تبلیغات اسلامی گلستان و حسن نیشابوری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان و  ابراهیم مقصودلو، کارشناس امور‌قرآنی اداره تبلیغات اسلامی گرگان روز گذشته دهم مهرماه در سالن ولایت اداره‌کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی گرگان در این مراسم، گفت: آزمون ورودی تربیت مربی سطح یک در رشته‌های قواعد روان‌خوانی و تجوید تکمیلی(‌حلیة‌القرآن سطح 2) با حضور 90 شرکت کننده بانو برگزار شد. متسابقین در روز دوشنبه 12مهرماه در رشته مفاهیم سطح 2 و روز چهارشنبه در رشته حلیة‌القرآن سطح یک و صوت ولحن (مهارت‌های تبلیغی) به رقابت می‌پردازند.

مقصودلو بیان کرد: قبول‌شدگان در این دوره وارد دوره اصلی تربیت مربی قرآن خواهد شد که این دوره در آذرماه برگزار می‌شود و به پذیرفته‌شدگان در دوره نهایی گواهینامه و مدرک معتبر از سوی سازمان دارالقرآن تبلیغات اسلامی کشور اهدا خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی در حاشیه این آزمون بیان کرد: مربیان قرآنی در راه ترویج فعالیت‌های قرآنی  تلاش مستمر دارند آنها مروجان فرهنگ قرآنی هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه باید با ایمان به خدا و خودباوری در راه ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنیم و رسالت مربیان قرآنی در این راستا همین است، افزود: برای پیشبرد اهداف خود باید ابتدا عامل به قرآن باشیم و طاغوت را از زندگی خود کنار بزنیم تا بتوانیم آموزه‌های قرآنی را به دیگران آموزش دهیم.

گرزین با بیان اينکه یکی از نیازهای امروز جامعه گسترش فعالیت‌های قرآنی است، گفت: بنا به روایات نخستین اقدامات حضرت مهدی(عج) پس از ظهور کار فرهنگی و آموزش قرآن است بنابراین رسالت مربیان قرآنی در عصر غیبت سنگین‌تر خواهد بود.

انتهای پیام
captcha