کد خبر: 4002177
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۲

شناسایی پیکر شهید مفقودالاثر سرخه‌ای پس از ۳۷ سال

فرمانده سپاه ناحیه سرخه با بیان اینکه پیکر مطهر شهید والامقام سعید حسنان پس از ۳۷ سال شناسایی شد، گفت: آئین تشییع این شهید همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

شناسایی پیکر شهید مفقود الاثر سرخه‌ای

به گزارش ایکنا از سمنان، محمدمهدی‌ ادهم، فرمانده سپاه سرخه شب گذشته، 11 مهرماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیکر شهید والامقام سعید حسنان از شهدای شهرستان سرخه که در سال ۱۳۶۳ مفقود شده بود، پس از ۳۷ سال شناسایی شد، گفت: پس از هماهنگی، پیکر این شهید به زادگاهش باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه خبر شناسایی پیکر یکی از شهدای مفقودالاثر سرخه پس از ۳۷ سال توسط فرمانده سپاه استان داده شد، گفت: آئین تشییع این شهید در سرخه همزمان با سال روز شهادت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه سرخه با بیان اینکه مراسم استقبال و وداع با شهید حسنان نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد، گفت: پیکر مطهر این شهید والامقام، اخیراً توسط کمیته جستجوی مفقودین در منطقه شرق دجله شناسایی شده است.

انتهای پیام
captcha