کد خبر: 4002541
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱

زوج یزدی با آزادی زندانی غیرعمد نذر خود را ادا کردند

زوج یزدی با پرداخت مبلغ 20 میلیون تومان زمینه آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کرده و نذر خود را ادا کردند.

زوج یزدی با آزادی زندانی غیرعمد نذر خود را ادا کردندبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی ستاد دیه استان، زوج یزدی با حضور در دفتر ستاد دیه استان یزد به مناسبت رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) مبلغ 200 میلیون ریال را جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اهدا کردند.

این دو نیکوکار یزدی که تمایلی به فاش شدن نام و تصویرشان نداشتند در خصوص این اقدام خداپسندانه گفتند: در ماه محرم سال جاری نذری کرده و با ادا شدن این نذر تصمیم گرفتیم تا مبلغ 20 میلیون تومان را به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اختصاص دهیم .

این زوج یزدی بیان کردند: یکی از اقداماتی که می‌تواند باعث گشایش در کار انسان باشد کمک به آزادی یک زندانی است زیرا بواسطه این کمک هم شخص زندانی و هم خانواده وی خوشحال شده و این چنین گره از کار چند نفر باز می‌شود.

انتهای پیام
captcha