به گزارش ایکنا به نقل از ارتباطات و اطلاعرسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، حسین مرادیزاده درباره جدیدترین اثر خود توضیح داد: حدود 20 سال این موضوع در ذهنم بود تا انیمیشنی در باره رساله پیچیده و عرفانی «عقل سرخ» نوشته شیخ شهابالدین سهروردی بسازم تا ادای دینی کرده باشم و افرادی که این رساله را نخواندهاند تشویق به مطالعه آن شوند.
وی افزود: تکنیک این اثر دو بعدی است و ساخت آن دو سال زمان برد. این انیمیشن در مدت زمان 7 دقیقه مرداد سال قبل آماده نمایش شد.
عوامل تولید «عقل سرخ» عبارتند از کارگردان و تهیهکننده: حسین مرادیزاده، انیماتور: حسین مرادیزاده- مهسا یزدانی- مهدی شیری- نسیم حسینی، دستیار کارگردان و طراح کانسپت: نیلوفر نادری، صدا و موسیقی: ایلیا مرادی، تهیه شده در: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.
انتهای پیام