کد خبر: 4003065
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵

جدول اکران فیلم‌های جشنواره کودکان و نوجوان در گلستان اعلام شد

جدول اکران فیلم‌های جشنواره کودکان و نوجوان در گلستان اعلام شد فیلم‌های سی و چهارمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوان به مدت یک هفته به میزبانی پردیس سینمایی عصر جدید در شهرستان گرگان اکران می‌شوند.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان از (16 تا 21 مهر) در پردیس سینمایی عصر جدید برگزار می‌شود.

در روز نخست جشنواره در روز (جمعه 16 مهر) فیلم «پسران دریا» به کارگردانی افشین هاشمی و حسین قاسمی جامی و «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری اکران می‌شوند.

در روز (شنبه 17 مهر) فیلم‌های «لیپار» به کارگردانی حسن ریگی و «داستان‌های هزار و یک روز» به کارگردانی حبیب احمدزاده به روی پرده می‌‌روند.

همچنین فیلم «بام بالا» به کارگردانی سیدجواد سیدحاتمی و «برزنگی» به کارگردانی حسین قاسمی جامی در روز سوم جشنواره (یکشنبه 18 مهر) اکران شده و در روز چهارم جشنواره (دوشنبه 19 مهر) فیلم‌های «بلیط» به کارگردانی مرتضی رحیمی و «شهر گربه‌ها» به کارگردانی سیدجواد هاشمی رنگ اکران می‌شوند.

در آخرین روز جشنواره (سه شنبه 20 مهر) فیلم‌های «میان صخره‌ها» به کارگردانی مختار عبداللهی و «ترانه‌های پدرانه» به کارگردانی محمد بصیری پخش می‌شوند.

یادآوری می‌شود فیلم‌های مذکور با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در 2 سانس و در ساعت‌های 16 و 18 اکران می‌شوند.

انتهای پیام
captcha