کد خبر: 4004173
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲

راهیابی ۳۱ اثر از ۲۷ هنرمند اردبیلی به جشنواره فانوس

مدیر هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ‌اردبیل، گفت: نخستین دوره جشنواره استانی فانوس ویژه تولیدات هنری دفاع مقدس، با مشارکت بسیار خوب هنرمندان استان اردبیل و راهیابی 31 اثر به سطح ملی به پایان رسید.

راهیابی ۳۱ اثر از ۲۷ هنرمند اردبیلی به جشنواره فانوسبه گزارش ایکنا از اردبیل، علی دانش، مدیر هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ‌اردبیل، 19مهرماه، در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: نخستین دوره جشنواره استانی فانوس ویژه تولیدات هنری دفاع مقدس، با مشارکت بسیار خوب هنرمندان استان اردبیل و راهیابی ۳۱ اثر از ۲۷ هنرمند به سطح ملی به ایستگاه پایانی رسید.

دانش افزود: این جشنواره با هدف نشر معارف و فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت و ارتقاء سطح کمی و کیفی تولیدات هنری و سینمایی دفاع مقدس چهار دوره برگزار شده و شاهد برگزاری دوره پنجم ویژه تولیدات سال ۱۳۹۹ هستیم.

مدیر هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اردبیل بیان کرد: با وجود محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا در سال گذشته ۱۰۶ اثر از سوی هنرمندان استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بررسی و داوری آثار، ۳۱ اثر در بخش تلویزیونی و سینمایی، هنر‌های تجسمی، هنر‌های نمایشی رادیویی، موسیقی و سرود و بخش آزاد به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

وی اظهار کرد: این جشنواره با موضوع دفاع مقدس، مدافعان حرم و وطن و همچنین مجاهدان مقاومت اسلامی امسال برای اولین بار هم به صورت استانی و هم به صورت ملی برگزار و برگزیده‌های جشنواره استانی به جشنواره ملی معرفی می‌شوند.

دانش ادامه داد: امید است با تلاش و کوشش مضاعف هنرمندان استان و تولید آثار ارزشمند در دوره‌های بعد شاهد درخشش آنها در مراحل استانی و کشوری باشیم.

انتهای پیام
captcha