کد خبر: 4004645
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳

فقر و محرومیت از چهره استان اردبیل برداشته می‌شود

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل، گفت: با توجه به وضعیت کنونی، به دنبال رفع محرومیت از چهره استان هستیم که با تلاش شبانه‌روزی مدیران امکان‌پذیر بوده و درصدد هستیم با پیگیری‌های به عمل آمده شاهد توسعه استان اردبیل باشیم.

رضازاده// چهره فقر و محرومیت را از استان اردبیل برمی‌داریمبه گزارش ایکنا از اردبیل، سیدغنی نظری‌خانقاه، رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل، 21 مهرماه، در جلسه مجمع نمایندگان استان با استاندار اردبیل، اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی، به دنبال رفع محرومیت از چهره استان هستیم که تلاش شبانه‌روزی مدیران امکان‌پذیر بوده و درصدد هستیم با پیگیری‌های به عمل آمده شاهد توسعه استان اردبیل باشیم.

وی با اشاره به این که زدودن چهره فقر و توجه به دلایل عدم توسعه‌یافتگی در استان اردبیل اولویت اساسی است، بیان کرد: تلاش جدی مدیران در مقطع کنونی بسیار ضروری بوده و تلاش و جهاد شبانه‌روزی در این زمینه در دستور کار است.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: خط و مشی اصلی در توسعه همه‌جانبه، متوازن و عادلانه همه مناطق استان مورد تاکید و توجه استاندار جدید اردبیل قرار گرفته که به همین منظور تحول‌خواهی و مردمی بودن انتظار ما از دولت سیزدهم است تا هر چه سریع‌تر وضعیت معیشتی مردم بهبود یابد.

نظری‌خانقاه تصریح کرد: توسعه پایدار استان‌ها و بهبود وضعیت اقتصادی یکی از اولویت‌های اساسی است که در این زمینه نیاز است تا ارتقای شاخص‌های توسعه استان به شکل مطلوب هدف‌گذاری شود.

وی اظهار کرد:‌ پیگیر مشکلات و دغدغه‌های مردم هستیم که قطعاً توجه به مسیر سرمایه‌گذاری‌های کلان و توجه جدی به امر تولید جزو اولویت‌های اساسی است که امیدواریم که دستگاه‌های اجرایی استان همکاری‌های لازم را در این زمینه داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل، گفت: برخی مدیران خسته و ناکارآمد در استان اردبیل فعالیت می‌کنند که نیاز است در این زمینه فعالیت‌ها ساماندهی شود و در این زمینه انتظار می‌رود تلاشی جدی برای توزیع عادلانه اعتبارات در بین شهرستان‌های مختلف وجود داشته باشد.

انتهای پیام
captcha