رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: در 24 ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 15 بیمار جدید مبتلا به کووید-19 در شهرستان تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، سمنان نوید دانائی، رئیس دانشگاه این دانشگاه در خصوص آمار شیوع بیماری کرونا گفت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون44 هزار و 670 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی پی.سی.آردر مجموعه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شدهاند.
وی ادامه داد: در 24 ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 15 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-19 در شهرستان تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه بدین ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون به 9 هزار و 955 نفر رسیده است ومتذکر شد: 34 هزار و 715 بیمار نیز به صورت سرپایی شناسایی شدند.
دانائی ادامه داد: کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه به هشت هزار و 725 نفر رسید.
انتهای پیام