
به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، براساس اعلام دبیرخانه جشنواره «شعر عاشورایی» در استان گلستان بیش از ۲۸۰ اثر از استانهای گلستان، گیلان، مازندران، خراسان شمالی و سمنان به دبیرخانه مجمع شعرا اهل بیت (ع) موسسه فرهنگی میرداماد ارسال شد.
گفتنی است هیات داوران پس از بررسی آثار رسیده به دبیرخانه این سوگواره قاسم بای از گلستان، شکیبا غفاریان از شاهرود، آرش پورعلیزاده، مریم پیلهور، ثمین سهرابی و رضا نیکوکار از گیلان و مصطفی توفیقی از خراسان شمالی را به عنوان نفرات برتر معرفی کردند.
همچنین فراخوان این سوگواره از اوایل خرداد امسال از طریق فضای مجازی، سایت موسسه فرهنگی هنری میرداماد و برقراری ارتباط با انجمنهای شعر و شاعران استانها اطلاعرسانی شده بود.
بنابر اعلام دبیرخانه سوگواره منطقهای شعر عاشورایی سجاده سبز، کتابی از آثار رسیده به این فراخوان منتشر خواهد شد و در اختیار علاقمندان به شعر و ادب و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام