کد خبر: 4004951
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷

تزریق واکسن کرونا به ۸۰ هزار دانش‌آموز گلستانی

تزریق واکسن کرونا به ۸۰ هزار دانش‌آموز گلستانی مدیر کل آموزش و پرورش گلستان گفت: ۸۰ هزار دانش آموز گلستانی علیه کرونا واکسینه شدند.

 به گزارش ایکنا از گلستان، احسان گوهری‌راد، مدیرکل آموزش و پرورش گلستان امروز پنجشنبه ۲۲ مهرماه در جمع خبرنگاران گفت: ۱۵۴ هزار دانش‌آموز گلستانی واجد شرایط دریافت واکسن کرونا هستند و تا کنون بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی با بیان اینکه ۸۰ هزار دانش آموز گلستانی علیه کرونا واکسینه شدند، افزود: مدارس را برای واکسیناسیون نوبت‌بندی کردیم و برای واکسیناسیون این دانش آموزان اقدام شده است.

مدیر کل آموزش وپرورش گلستان با بیان اینکه کلاس ها در تمام مدارس استان گلستان تا هفته دوم آبان اگر شاخصه‌ها را داشته باشند به صورت حضوری برگزار می‌شوند، افزود: از هفته نخست آبان کلاس‌های حضوری مدارس کمتر از ۳۰۰ نفر آغاز می‌شود و در هفته دوم برای از سرگیری کلاس های حضوری مدارسی با بیش از ۳۰۰ نفر دانش آموز برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مدارس کمتر از ۱۰۰ نفر با کلاس‌هایی کمتر از ۱۵ دانش آموز در روستاها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

گوهری‌راد به کمبود معلمان اشاره کرد و افزود: با توجه به سهمیه‌هایی که در اختیار داشتیم و بهره‌گیری از نیروهای حق التدریس مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

انتهای پیام
captcha