مسئول برگزاری عید بیعت با امام عصر(عج) در گرگان گفت: به مناسبت فرارسیدن سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) ویژه برنامه عید بیعت همزمان با سراسر کشور در سطح شهر گرگان برگزار خواهد شد. 
به گزارش ایکنا از گلستان، حجتالاسلام سعید بیرقدار، مبلغ و فعال مذهبی و مسئول برگزاری عید بیعت با امام عصر(عج) در گرگان پنجشنبه ۲۲ مهرماه در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: به مناسبت فرارسیدن سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) ویژه برنامه عید بیعت همزمان با سراسر کشور در سطح شهر گرگان برگزار خواهد شد.
مسئول برگزاری عید بیعت در گرگان با بیان اينکه این برنامه شنبه ۲۴ مهرماه برگزار میشود، گفت: این برنامه با سخنرانی حجت الاسلام فوادیان از اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم همراه است.
وی هدف از برگزاری این مراسم را اجتماع قلوب و زمینه سازی برای ظهور امام زمان(عج) دانست و بیان کرد: این برنامه با همت فعالان مهدوی استان گلستان شکل گرفته است و امیدوارم همه ما از زمینه سازان ظهور حضرت حجت(عج) باشیم.
بیرقدار در پایان از تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی و مؤسسات اثرگذار در برگزاری این مراسم قدردانی کرد.
انتهای پیام