کد خبر: 4005408
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲

تربیت بیش از ۱۰۰ حافظ قرآن در دارالقرآن امام شاطبی گنبد کاووس

تربیت بیش از ۱۰۰ حافظ قرآن در دارالقرآن امام شاطبی گنبد کاووس مدیر‌دارالقرآن امام شاطبی گنبد‌کاووس با بیان اینکه دارالقرآن با هدف ترویج و تبلیغ فرهنگ قرآنی تأسیس شده است، گفت: بیش از ۳۰۰ قرآن‌آموز در این مرکز به‌صورت شبانه روزی حضور دارند و تاکنون بیش از ۱۰۰ حافظ قرآن از این دارالقرآن فارغ‌التحصیل شده‌اند.

ارسالی شنبه//تربیت بیش از 300 قرآن‌آموز در دارالقرآن امام شاطبی گنبد کاووسآخوند ایل‌امان مشرقی‌، مدیر‌دارالقرآن امام شاطبی گنبد‌کاووس در گفت‌و‌گو با ایکنا از گلستان بیان کرد: دارالقرآن امام شاطبی در سال 1391 با هدف ترویج و تبلیغ فرهنگ قرآنی در گنبد کاووس تاسیس شد.

وی ادامه داد: ثبت نام در این مرکز به‌صورت اینترنتی ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی از کلاس پنجم تا هشتم است. داوطلبان پس از روند نام‌نویسی یک هفته شبانه روزی در مرکز حضور یافته و در آزمون‌های مختلفی مانند استقامت  در فراگیری علوم قرآنی و نحوه تعامل آنها با دیگران توسط اساتید مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

مدیر‌دارالقرآن امام شاطبی گنبد‌کاووس تصریح کرد: پس از اینکه داوطلبان در آزمون پذیرفته شدند، آموزش قرآن، احکام ابتدایی و آموزش نماز شروع می‌شود و  همچنین در حین این آموزش تست‌های روخوانی و روان خوانی از آنها گرفته می‌شود و سپس مرحله حفظ قرآن کریم آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش قرآن را باید به‌صورت پایه در نوجوانان مدنظر قرار داد، افزود: بیش از 300 قرآن آموز در سنین مختلف در این دارالقرآن به‌صورت شبانه‌روزی حضور دارند و تاکنون بیش از 100 حافظ قرآن از این مرکز فارغ‌التحصیل شدند.  

آخوند مشرقی با بیان اینکه دوره حفظ قرآن یک دوره سه ساله است، افزود: قرآن آموزان در کنار کلاس‌های حفظ قرآن کلاس‌های اخلاقی و معارف شرکت می‌کنند. در این دارالقرآن کلاس‌های تجوید تئوری، آموزش صوت و لحن و آموزش مقامات ترتیل برای نوآموزان برپا می‌شود.

مدیر‌دارالقرآن امام شاطبی گنبد‌کاووس تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا در سال 98 تمامی کلاس‌های این دارالقرآن به تعویق در‌آمد اما بیشتر فعالیت‌ها در قالب فضای مجازی ارائه شد و در حال حاضر این کلاس‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.

وی به دوره‌های کلاس‌های آموزش مفاهیم در این دارالقرآن اشاره کرد و گفت: دوره آموزش مفاهیم به‌صورت یک دوره 4 ماهه توسط مربیان مجرب در این دارالقرآن انجام می‌شود و مربیان قرآنی در این مرکز از قرآن آموزان فارغ التحصیل از این مرکز هستند.

مدیر‌دارالقرآن امام شاطبی گنبد‌کاووس هدف اصلی این دارالقرآن را گسترش کلام وحی دانست و گفت: کلاس آموزشی حفظ قرآن به‌صورت مجزا در یکی از مساجد زیر نظر دارالقرآن امام شاطبی در حال انجام است و قرآن آموزان پس از گذراندن کلاس‌های حفظ مقدماتی می‌توانند وارد کلاس‌های حفظ روزانه شوند.

آخوند مشرقی با بیان اینکه قرآن‌آموزان پس از پایان دوره مدرک معتبر از این دارالقرآن دریافت خواهند کرد، گفت: از آنجایی که قرآن آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی وارد این دارالقرآن می‌شوند برگزاری اردوهای زیارتی و برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و تدریس دروس مدارس آنها توسط اساتید به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha