مدیر عامل بنیاد نیکوکاران راه آسمان با بیان اینکه بالغ بر ۶۰۰ بیمار سرطانی تحت پوشش بنیاد راه آسمان است گفت: تا کنون توسط کارشناسان این بنیاد به ۱۳هزار نفر بهصورت چهره به چهره آموزشهای مقابله با سرطان ارائه شده است.

به گزارش ایکنا از سمنان، احمد صدیقی، مدیر عامل بنیاد نیکو کاران راه آسمان امروز 11 آبان در دیدار هیات مدیره بنیاد نیکوکاران راه آسمان با سید محمد رضا هاشمی ، استاندار سمنان با اشاره به اینکه بنیاد نیکو کاران راه آسمان در سال ۱۳۹۰ در سمنان ایجاد شد گفت: تفکر تاسیس و ایجاد این بنیاد توسط شهیدان بهرامی، عموزاده و صدیقی ارائه شد.
وی در خصوص پروژه در حال ساخت این خیریه گفت:برای ساخت و تکمیل این پروژه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که تمام این اعتبار توسط خیرین تامین خواهد شد.
صدیقی با تاکید بر اینکه حضور پزشکان ، فرهیختگان و اساتید دانشگاه در جمع هیات امنای این بنیاد ، ما را برای انجام امور خیرخواهانه بیش از پیش تشویق کرد متذکر شد: در تیر ماه سال ۱۳۹۷ نخستین مرکز پزشکی هستهای توسط بنیاد راه آسمان در سمنان راهاندازی شد و تا کنون به ۳۰۰۰ نفر خدماترسانی رایگان به انجام رسیده است.
صدیقی یادآور شد: بالغ بر ۶۰۰ بیمار سرطانی تحت پوشش بنیاد راه آسمان است که تا کنون توسط کارشناسان این بنیاد به ۱۳هزار نفر بهصورت چهره به چهره آموزشهای مقابله با سرطان ارائه شده است.
مدیر عامل بنیاد نیکوکاران راه آسمان با اشاره به اینکه همراهی خیرین استان و کشور موجب شده تا گامهای بلندی را در زمینه مبارزه با سرطان و پیشگیری از این بیماری مهلک در سطح استان سمنان برداریم افزود: با تکمیل و ساخت پروژه جدید بنیاد نیکوکاران راه آسمان ، علاوه بر تعبیه بخشهای مختلف تشخیصی و درمانی سرطان ، بخش رادیو تراپی یا پرتو درمانی، به عنوان مهمترین بخش این مرکز ، به هم وطنان خدماترسانی خواهد کرد.
انتهای پیام