کد خبر: 4010378
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۴

تزریق بیش از ۴۳ هزار دُز واکسن کرونا در پلدشت

رئیس مرکز بهداشت پلدشت گفت: از ابتدای شروع واکسیناسیون تا به امروز ۴۳ هزار و ۸۶۹ دُز واکسن کرونا در پلدشت تزریق شده که از این تعداد ۲۷ هزار و ۴۳ مورد مربوط به دُز اول و ۱۵ هزار و ۷۸۹ مورد مربوط به دُز دوم و ۳۷ مورد مربوط به دُز سوم واکسن کرونا هستند.

تزریق واکسن کروناسیده‌محبوبه حسینی، رئیس مرکز بهداشت پلدشت، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های انجام یافته در سطح کشور در خصوص فوتی‌های بعد از آغاز واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹  مشخص شده است که اکثر فوتی‌ها واکسن کرونا دریافت نکرده بودند.

وی افزود: با توجه به هشدار کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شروع پیک ششم، ضروری است که همشهریان برای تزریق واکسن کرونا هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

رئیس مرکز بهداشت پلدشت ادامه داد: تزریق واکسن کرونا موجب جلوگیری از افزایش مرگ، بستری و ابتلا شده و در نتیجه موجب کاهش تبعات ناشی از پیک ششم کرونا می‌شود.

وی در خصوص روند واکسیناسیون کرونا در پلدشت تصریح کرد: از ابتدای شروع واکسیناسیون تا به امروز ۴۳ هزار و ۸۶۹ دُز واکسن کرونا در پلدشت تزریق شده که از این تعداد ۲۷ هزار و ۴۳ مورد مربوط به دُز اول و ۱۵ هزار و ۷۸۹ مورد مربوط به دُز دوم و ۳۷ مورد مربوط به دُز سوم واکسن کرونا هستند.

حسینی خاطرنشان کرد: همچنین از شروع مبارزه با ویروس کرونا در شهرستان تعداد هفت هزار و ۷۹۷ تست اخذ شده و در مجموع دو هزار و ۷۷۰ مورد بیمار شناسایی شده است.

انتهای پیام
captcha