کد خبر: 4011030
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴

۵ شهرستان آذربایجان غربی در وضعیت قرمز کرونایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: شهرستان‌های سردشت، پیرانشهر، پلدشت، چایپاره و اشنویه در وضعیت قرمز کرونایی بوده و فقط دو شهرستان سلماس و چالدران در رنگ زرد و سایر شهرستان‌های استان نارنجی هستند.

جواد آقازاده رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربیبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، ۱۵ آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه تعداد مراجعین سرپایی طی دو هفته قبل و هفته جاری، اندکی روند افزایش یافته است.

وی افزود: تعداد افراد بستری‌ روند کاهشی داشته ولی حالت سینوسی داشته و از یک حدی کم نمی‌شود، تعداد افراد مبتلا بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر است در حالی که در موج‌های قبلی تعداد افراد مبتلا بعد از پایان موج به ۳۰۰  نفر هم می‌رسید که همه این موارد زنگ هشداری برای مردم هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: روند بستری‌های کرون در بخش‌های ICU روند کاهشی داشته و در نتیجه آن تعداد فوتی‌های کرونا هم در استان در حال کاهش است ولی این حالت شکننده بوده و احتمال وارد شدن به یک موج دیگر وجود دارد.

وی در خصوص تست‌های PCR بیان کرد: ۳۳ درصد تست‌های PCR گرفته شده در حال حاضر مثبت هست در حالی که در پایان موج‌های قبلی ۱۷ درصد تست‌های PCR مثبت می‌شد و در شهرستان‌های سردشت و پلدشت تست‌های PCR گرفته شده بالای ۵۰ درصد مثبت بوده که این نشان‌دهنده وضعیت وخیم این دو شهرستان است.

آقازاده در خصوص رنگ‌بندی شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: شهرستان‌های سردشت، پیرانشهر، پلدشت، چایپاره و اشنویه در وضعیت قرمز کرونایی بوده و فقط دو شهرستان سلماس و چالدران در رنگ زرد کرونایی بوده و بقیه شهرستان‌های استان نارنجی هستند و اگر این روند ادامه داشته باشد پیش‌بینی ما افزایش شهرستان‌های قرمز است.

وی در خصوص نظارت بهداشتی بر مدارس بازگشایی شده افزود: طبق دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا برای مدارس و دانشگاه‌ها، نظارت‌های بهداشتی در مدارس بازگشایی شده انجام می‌شود منتهی مسئله مهمتر از نظارت بهداشتی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی هست چرا که متأسفانه عادی‌نگاری در جامعه وجود دارد و ترددها کنترل نمی‌شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تأکید بر اینکه برای کنترل بیماری کرونا همه جامعه باید مشارکت داشته باشند، گفت: مردم عزیز برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌های‌شان باید واکسیناسیون را انجام دهند تا جامعه به پوشش ۹۰ درصدی برسد و درگیر موج ششم نشویم.

انتهای پیام
captcha