کد خبر: 4011612
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
ناظر شبکه خانگی؛ ارشاد یا سیما؟/ 4

خانی: معمولا ارشاد بانی صدور مجوزهاست/ «حرفه‌ای» خشونت تعدیل شده دارد + صوت

تهیه‌کننده سریال «حرفه‌ای» گفت: با وجود اینکه برای گرفتن مجوز از سوی ساترا با مشکلی مواجه نشده‌ام اما معتقدم دادن مجوز ساخت و نمایش باید از طریق وزارت ارشاد باشد.

سعید خانی، تهیه‌کننده سریال «حرفه‌ای» در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: برای سریال حرفه‌ای من پروانه ساخت را از ارشاد دریافت کرده‌ام اما در ادامه پروانه نمایش را از ساترا گرفته‌ام ولی این امر باعث نشده برای من مشکلی در این رابطه پیش آید چون در مسیر کار من سنگ‌اندازی یا سانسوری اعمال نشده است، ولی معتقدم وضعیتی فعلی، یک بام و دوهواست و باید این موضوع اصلاح شود. درضمن اگر وزارت ارشاد عهده‌دار تمام مسئولیت‌های مربوط به پلتفرم‌ها شود شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود.

خانی درباره چگونگی شکل‌گیری سریال «حرفه‌ای» گفت: سال گذشته فیلمنامه این کار توسط نقی‌زاده کارگردان کار به من پیشنها شد و من نیز تهیه آن را پذیرفتم. فیلمبرداری مجموعه از اسفند آغاز شد و تا اواسط تیر نیز تصویربرداری کار به طول انجامید. درباره دلیل تهیه این سریال باید بگویم، کار اول فیلمساز را دوست داشتم. جدا از این امر متن اتفاقی خوب در تلویزیون محسوب می‌شود که تا به حال نمونه آن را در کمتر کاری شاهد هستیم.

تهیه‌کننده سریال «حرفه‌ای» درباره حضور سیروان خسروی به عنوان بازیگر نخست چنین توضیح داد: بازیگرانی که می‌توانستند از عهده ساخت این نقش بر آینده چند نفر بیشتر نیستند که همه آنها نیز مشغول بازی در کارهای دیگر بودند البته بازی خسروی در نقش به اندازه‌ای خوب بود که اگر افرادی هم به حضور او در مجموعه انتقاد داشتند هم بر این انتخاب صحیح، صحه گذاشتند.

کد

وی درباره داشته‌های فنی «حرفه‌ای» گفت: اگر می‌بینید سریال به واسطه فرم کار خوبی از کار در آمده، دلیلش را باید در توانایی کارگردانش جستجو کرد، چون به گواه تمام کسانی که سریال را دیده‌اند این مجموعه از داشته‌های فنی خوبی بهره برده است.

خانی در پاسخ به این نقد که خشونت در این سریال چرا تا به این اندازه زیاد است، بیان کرد: وقتی کاراکتری داریم که آدمکش حرفه‌ای است طبیعتاً اتفاقاتی که پیرامون وی رخ می‌دهد نیز خشونت آمیز است، ولی با این وجود تمام تلاش ما این بوده که این خشونت بیش از حد نبود و تا جایی که داستان نیاز دارد از آن استفاده بریم.

وی در پایان تصریح کرد: بعضی آثار نمایشی، گروه سنی خاصی را مخاطب دارند. در سریال «حرفه‌ای» چنین امری وجود دارد. ما برای این کار شرایط سنی در نظر گرفته‌ و توصیه کرده‌ایم مخاطب زیر 15 سال این کار را نبیند. این موضوع اتفاقی رایج در دنیاست که برخی آثار نمایشی برای گروه‌های سنی خاص تولید می‌شود اما نمی‌دانم چرا این رویکرد در کشور ما چندان جدی گرفته نمی‌شود.

انتهای پیام
captcha