کد خبر: 4011795
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷

398 پروژه مردمی و مشارکتی در استان اردبیل عملیاتی شده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، گفت: به همت خیرین مدرسه‌ساز استان بیش از 398 پروژه مردمی و مشارکتی در قالب یک‌هزار و 588 کلاس درس در سطح استان اجرایی و عملیاتی شده است.

جشنواره خیرین مدرسه ساز در اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، رضا قاسمیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، 17 آبان‌ماه، در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در اردبیل، اظهار کرد: تعلیم و تربیت با تلاش خیرخواهان و نیک‌اندیشان برای توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی در استان اردبیل در حال رقم خوردن است که در این زمینه تلاش و همت خیران آثار ارزنده‌ای را به دنبال داشته است.

وی افزود: در حوزه تعلیم و تربیت اقدامات خوب و شایسته‌ای در حال انجام است که بی‌شک رحمت خاصه و عامه خداوند بر انسان‌های پاکدست نازل می‌شود و کسانی که در مسیر خیرخواهی گام برمی‌دارند، تلاش‌هایشان در سایه کار نیک و اقدامات ماندگاری همچون مدرسه‌سازی همیشه جاودان می‌ماند.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، گفت: انجام کارهای خیر منوط به اراده الهی و مصلحت پروردگار متعال است که آثار ارزشمند آن در جامعه باقی می‌ماند و در این زمینه انجام کار حسنه و نیک با اخلاص جزو کارهای اساسی بوده که به همین منظور نباید در انجام امر خیر و نیک تأخیر و تعلل به وجود آید.

قاسمیان تصریح کرد: در توسعه فضاهای آموزشی، تربیتی، اشتغال و دستگیری نیازمندان مسیر خوبی در استان رقم خورده و فعالیت‌های خوبی در حال انجام است که بیش از پیش نیز در حال توسعه و افزایش است که امیدواریم با همکاری گسترده‌تر خیران و نیک اندیش شاهد تحقق اهداف مورد نظر در این زمینه باشیم.

وی اظهار کرد: به همت خیرین مدرسه‌ساز استان بیش از 398 پروژه مردمی و مشارکتی در قالب یک‌هزار و 588 کلاس درس در سطح استان اجرایی و عملیاتی شده و 73 پروژه مدرسه‌سازی نیز در قالب 283 کلاس درس در حال اجراست.

276 مدرسه نیمه‌تمام در اردبیل داریم

در ادامه، دولت لطفی، مدیرکل اداره نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل، نیز اظهار کرد: با مشارکت مناسب خیران و مدرسه‌سازان بخش عظیمی از پروژه‌های مدرسه‌سازی در استان اردبیل عملیاتی شده و با تلاش‌ها و پیگیری‌های به عمل آمده شاهد مشارکت بالا در این امر خداپسندانه هستیم.

وی اظهار کرد: تعامل خوبی توسط دستگاه‌های متولی برای ساخت واحدهای آموزشی و تکمیل مدارس نیمه‌تمام در دستور کار است و به همین منظور در استان اردبیل 240 هزار دانش‌آموز در 2 هزار و 52 مدرسه و در قالب 10 هزار و 800 کلاس درس تحصیل می‌کنند و به غیر از شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد و مشگین‌شهر در بقیه شهرستان‌ها فضای آموزشی به اندازه کافی وجود دارد.

مدیرکل اداره نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل، تصریح کرد: به منظور توسعه فضاهای آموزشی در این شهرستان‌ها نیاز است تا خیران حضور همه‌جانبه داشته باشند تا شاهد توسعه فضاهای آموزشی باشیم.

لطفی تصریح کرد: با تحویل 25 مدرسه در قالب 120 کلاس درس به آموزش و پرورش سعی کردیم تا بخشی از مشکلات کمبود و تنگنای فضای آموزشی را رفع کنیم، ولی انتظار می‌رود همچنان با همکاری خیرین توسعه ساخت مدارس با همکاری منابع دولتی و خیرین را در دو شهر اردبیل و پارس‌آباد شاهد باشیم.

وی اظهار کرد: در مهرماه امسال 26 مدرسه با تأسیسات حرارتی استاندارد مجهز و تحویل آموزش و پرورش شده و 248 مدرسه نیز در مرحله استانداردسازی است که در این زمینه در راستای جمع‌آوری بخاری‌های نفتی و گازی افدامات لازم انجام یافته و در تلاش هستیم تا همه مدارس به تأسیسات حرارتی استاندارد مجهز شوند.

مدیرکل اداره نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل، تصریح کرد: در حال حاضر 276 مدرسه نیمه‌تمام در استان اردبیل وجود دارد که با انتخاب پیمانکار 214 واحد از این فضاهای آموزشی با منابع ملی اجرایی شده و تکمیل 65 مدرسه نیز با منابع استانی انجام می‌شود.

لطفی تصریح کرد: از محل منابع ملی 206 میلیارد تومان اعتبار توزیع شده و 20 میلیارد تومان اعتبار نیز با هدف تکمیل فضاهای آموزشی مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته اختصاص یافته و 32 میلیارد تومان اعتبار نیز از محل منابع استانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی و پرورشی تخصیص یافته است.

تقویت فضاهای آموزشی و تربیتی اردبیل اولویت اساسی است

جواد قرآن‌نویس، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل، نیز در ادامه اظهار کرد: تقویت فضاهای آموزشی و تربیتی در استان اردبیل جزو اولویت‌های اساسی بوده که در این زمینه علی‌رغم شرایط سخت کرونایی و تورم اقتصادی شاهد مشارکت بالا در مدرسه‌سازی هستیم که این فعالیت‌ها در استان اردبیل با جدیت ادامه خواهد یافت.

وی بیان کرد: 40 پروژه مدرسه‌سازی به همت خیرین نیمه‌تمام مانده که امیدواریم مراحل تکمیل و بهره‌برداری از این فضاهای آموزشی به سرعت انجام شده و شاهد بهره‌برداری از این واحدهای آموزشی باشیم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل، اظهار کرد: آشنایی نسل جوان با مهارت‌ها و توانمندی‌های خاص حرفه‌ای نیز از اولویت‌های اساسی است تا آن‌ها بعد از پیدا کردن کار مشکلی نداشته باشند و ما تلاش خواهیم کرد تا با همکاری خیرین بتوانیم بیشترین فرصت و فضای مهارت‌آموزی را برای نسل آینده مهیا کنیم.

الگوی بازگشایی مدارس اردبیل ابلاغ شده است

احمد ناصری، مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اردبیل، نیز گفت: الگوی بازگشایی مدارس در مقطع اول متوسطه و دوره ابتدایی ابلاغ شده و آماده اجرای این الگو در بازگشایی حضوری مدارس هستیم تا ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز از اول آذرماه به شکل کامل تحصیل حضوری دانش‌آموزان را شاهد باشیم.

وی بیان کرد: در همه مدارس با مشارکت مدیران، مربیان و نماینده اولیای دانش‌آموزان تشکیل شده تا با بررسی و سنجش تمامی امکانات و زیرساخت‌ها دانش‌آموزان از اول آذرماه به صورت حضوری بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند و پیش‌بینی می‌کنیم با ارائه الگوی بازگشایی مدارس در هر سه مقطع 253 هزار دانش‌آموز استان بتوانند در پایه‌های مختلف تحصیل حضوری داشته و امتحانات نیم سال اول نیز در مدارس به شکل حضوری برگزار شود.

انتهای پیام
captcha