علیاحمد آقاپور، رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجان غربی اظهار کرد: فوتیهای روزانه کرونا در استان طی ۲۴ ساعت گذشته به چهار نفر رسید که کمترین تعداد طی ۱۰۰ روز گذشته است.
وی افزود: از این تعداد، دو نفر مربوط به ارومیه، یک نفر مربوط به ماکو و یک نفر دیگر مربوط به میاندوآب بوده است.
رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: با افزوده شدن این تعداد، کل فوتشدگان ناشی از کرونا در آذربایجان غربی از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون به ۶ هزار و ۹۵۶ نفر رسید.
وی بیان کرد: این رقم، کمتر از یک دهم بیشترین میزان فوتی ناشی از کرونا طی پیک پنجم است که در روز دهم شهریور امسال اتفاق افتاد.
آقاپور اظهار کرد: همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۲ نفر در استان به کرونا مبتلا و ۲۰۹ نفر شامل حدود ۴۴ درصد مبتلایان در مراکز درمانی بستری شدند.
وی تصریح کرد: با اضافه شدن این تعداد، کل بستریشدگان ناشی از کرونا در استان به ۹۲۲ نفر رسید که کمترین میزان از اوایل مرداد تاکنون است.
رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی از بستری شدن ۲۲۰ نفر در بخشهای مراقبتهای ویژه مراکز درمانی آذربایجان غربی خبر داد و گفت: از این تعداد، ۴۳ نفر با ونتیلاتور تنفس دارند.
انتهای پیام