کد خبر: 4012787
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴

تعهد 43 میلیارد تومانی خیرین مدرسه‌ساز در خراسان شمالی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی از 43 تعهد با اعتبار 43 میلیارد و 450 میلیون تومانی خیرین مدرسه‌ساز در سال جاری خبرداد.

امین فلاح کوشکی، مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالیامین فلاح کوشکی، مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه مجمع خیرین استان از سال 85 فعالیت خود را آغاز کرده است، بیان کرد: هر ساله جشنواره‌ای تحت عنوان جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در آبان ماه برگزار می‌شود و تعهدات خیرین از جشنواره سال قبل تا سال جاری عنوان و بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: در جشنواره مجمع خیرین امسال تمام تعهدات از سال گذشته تاکنون مورد بررسی قرار گرفت که تاکنون 43 تعهد با اعتبار 43 میلیارد و 450 میلیون تومان از سوی خیرین مدرسه‌ساز انجام گرفته است.

فلاح کوشکی در رابطه با تعهداتی که از سال گذشته تاکنون در دست اجراست، بیان کرد: مجموع تعهدات سال گذشته در استان 73 پروژه و 251 کلاس درس با اعتبار 58 میلیارد تومان بوده است .

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تعداد خیرین ثبت شده  را 529 نفر اعلام کرد و افزود: ازسال 1385 تا کنون هزار و 15 تعهد انجام شده است که اعتبار آن 180 میلیارد تومان بوده است.

وی اظهار کرد: اولین تعهد در سال 1385 اعتباری 318 میلیون تومانی داشت که با توجه به اعتبارات سال 85، 34 درصد رشد اعتبار داشته‌ایم.

فلاح کوشکی مجموع پروژه‌های بهره برداری شده در مهر ماه سال 1399 تا مهر ماه سال جاری را 78 پروژه با 121 کلاس درس بیان کرد و ادامه داد: زیر بنای این پروژه‌ها 29 هزار و 940 متر مربع بوده است که اعتباری بالغ بر 110 میلیارد و 195 میلیون تومان را شامل می‌شود.

این مسئول در پایان بیشترین فعالیت انجام شده در راستای تجهیز و ساخت مدارس  توسط خیرین را مربوط به منطقه راز و جرگلان دانست و اظهار کرد: در سال 1394 بیشترین مدارس خشت و گلی مربوط به منطقه راز و جرگلان بوده است اما با همت خیرین استان وضعیت سرانه آموزشی این شهرستان به 6.2رسیده است که این رقم بالاتر از میانگین استانی و کشوری است.

انتهای پیام
captcha